دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 بهمن 1396 - 15:24
آنا از نمایش دموکراسی در دانشگاه تهران گزارش می‌دهد؛

عضو جبهه منحله «مشارکت» چگونه مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران شد؟

الهه کولایی، استاد اصلاح‌طلب با داشتن فقط 5 رای و حمایت‌های رئیس دانشگاه تهران، مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای این دانشگاه شد، این درحالی است که اساتید گروه مطالعات منطقه‌ای از این اتفاق ناراضی هستند.
کد خبر : 260428

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا: انتخابات مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای دانشگاه تهران ​اخیرا انجام شد و از مجموع ۱۳رای؛ احمد دوست محمدی ۸ رای و الهه کولایی ۵ رای کسب کرد، اما در نهایت الهه کولایی از سوی رئیس دانشگاه، نیلی احمدآبادی در این سمت منصوب شد!


در حالی‌که رویه انتخاب مدیر گروه در دانشگاه تهران براساس رای گیری است، اما مسئولان دانشگاه برای انتخاب مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای به رای گیری توجهی نکردند. نتایج این رای‌گیری از سوی رئیس دانشکده به رئیس دانشگاه گفته شد اما بدون توجه به نتایج اعلام شده الهه کولایی با ۵ رای برای این سمت انتخاب شد. این درحالی است که اساتید گروه مطالعات منطقه‌ای مانند دکتر محمدصادق کوشکی از این رویه ناراضی هستند.


دکتر محمدصادق کوشکی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در این باره اظهار کرد: مشکل از اینجا شروع شد که انتخابات برگزار، اما براساس رویه غلطی، فرد دیگری از سوی رئیس دانشگاه تهران انتخاب شد. من درباره اشخاص حرف نمی‌زنم و همه ما استاد دانشگاه هستیم؛ اعتراض ما نسبت به رویه غلطی که رئیس دانشگاه به آن تن داد، است.


وی ادامه داد: رئیس دانشگاه تهران بعد از دو ماه معطلی حکم را به نفع بازنده صادر کرد و او را به عنوان مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای برگزید. آقای نیلی احمدآبادی ادعا دارند که براساس اختیارات خودشان کسی که کمترین رای را داشت انتخاب کرده است.


بی‌توجهی رئیس دانشگاه تهران به آرای اعضای هیات علمی


کوشکی تصریح کرد: ای کاش رئیس دانشگاه تهران مستقیما فرد یا افراد را انتخاب می‌کردند نه اینکه هیچ توجهی به انتخابات نداشته باشند. آیا انتخابات دکور است؟ آیا منصوب کردن مدیری آن هم خلاف نتیجه انتخابات توهین به شان و شعور اعضای هیات علمی نیست؟ آیا هیات علمی قدرت تشخیص ندارند که فردی را به عنوان مدیر گروه انتخاب کنند؟ آقای نیلی احمدآبادی به اکثریت آرای یکی از کاندیداها توجهی نکرده است.


وی افزود: فردی که دیدگاهایش به رئیس دانشگاه تهران نزدیک است به عنوان مدیر گروه انتخاب می‌شود و حکم را هم صادر می‌کند. اگر رئیس دانشگاه اختیار قانونی برای انتخاب مدیر گروه دارد پس چرا انتخابات برگزار می‌کند؟ آیا اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه بازیچه هستند؟ متاسفانه رئیس دانشگاه تهران به همه اعضای هیات علمی و اساتید اهانت کرد زیرا نظر ما فرد دیگری بود، اما وی شخصی دیگری را انتخاب کرد.


دموکراسی نمایشی در دانشگاه تهران


به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در رای گیری انتخاب مدیر گروه مطالعات منطقه‌ای، الهه کولایی استاد اصلاح‌طلب 5 رای و احمد دوست محمدی 8 رای (از مجموع 13 رای) را کسب کرده بود اما نهایتا بعد از گذشت 3 ماه، رئیس دانشگاه تهران حکم را بار دیگر به نام الهه کولایی زد تا شکل جدیدی از روند دموکراسی در مهمترین دانشگاه کشور به نمایش گذاشته شود.


این روش انتخاب رئیس گروه، یعنی رای‌گیری توسط اعضا در دوران دوم خرداد و با هدف احترام به دموکراسی و رای اساتید شکل گرفت ولی گویا محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران دیگر تمایلی به تداوم این روش ندارد. گروه‌های آموزشی در دانشگاه تهران هر دو سال یکبار برای انتخاب مدیر گروه، انتخابات برگزار می‌کنند و جالب آنجاست که همزمان با رای‌گیری اساتید گروه مطالعات منطقه‌ای، این رای گیری در گروه علوم سیاسی نیز برگزار شد که یکی از اساتید با گرایش اصلاح‌طلبی رای بیشتری آورد و حکم وی نیز بلافاصله صادر شد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب