مهمتر از جذب اساتید، تدابیر لازم برای نگهداری آنان در کشور است
دکتر محمود فتوحی باتاکید بر اینکه دانشگاه صنعتیشریف نقش پررنگی در آموزش عالی و صنعت کشور دارد، به خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا گفت: دانشگاه صنعتی شریف نه تنها توانسته در تامین نیروی انسانی دانا و توانا برای بسیاری از صنایع کشور نظیر صنعت برق، مخابرات، نفت، فولاد، دفاع و... نقشی حیاتی داشته باشد بلکه در حل مسائل اساسی کشور و انجام پروژههای بزرگ صنعتی نقشی بیبدیل ایفا میکند.
وی در این باره اضافه کرد: این ادعا را میتوان در تعامل بسیار خوب دانشگاه صنعتیشریف با صنعت دید، که اثربخشی اجتماعی را به عنوان یکی از مهمترین راهبردهای خود قرار داده است. به عنوان مثال در اثربخشی این دانشگاه در حوزه آموزش عالی باید یادآور شوم که بیش از دو هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاههای کشور حداقل یک مقطع تحصیلی خود را در دانشگاه صنعتی شریف گذراندهاند و بیش از 400 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاهها در کشور هر سه مقطع تحصیلی خودشان را در این دانشگاه سپری کردهاند.
فتوحی ادامه داد: بنده افتخار این را دارم که کارشناسی خود را از دانشگاه شریف اخذ کردهام و الان هم عضو هیات علمی همین دانشگاه هستم.
وی افزود: بسیاری از فارغالتحصیلان دانشگاه صنعتیشریف که در خارج از کشور ادامه تحصیل دادهاند به کشور برگشته و در حال حاضر هم عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف و سایر دانشگاههای معتبر کشور هستند. اما نکته مهم پس از جذب چنین افراد برجسته اخذ تدابیر لازم برای نگهداری آنان در کشور است. در حال حاضر حقوق و مزایا و سایر امکانات اعضای هیات علمی به هیچوجه با دانشگاههای معتبر قابل مقایسه نیست.
انتهای پیام/