دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 تير 1394 - 14:20
رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر خبر داد

فعالیت 500 پایگاه امداد و نجات هلال احمر در کشور

رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر گفت: 500 پایگاه امداد و نجات در کشور فعالیت دارند که 415 پایگاه بین شهری و برای پوشش حوادث غیرمترقبه بوده و در دیگر ایام به حوادث ترافیکی امداد رسانی می کنند.
کد خبر : 25137

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ناصر چرخساز در مراسم افتتاح اولین پایگاه امداد و نجات کوهستانی گلستان در درازنو شهرستان کردکوی اظهار کرد: 25 پایگاه نیز ساحلی و دریایی و سایر پایگاه ها کوهستانی بوده که در مکان های کوهستانی پرخطر و پرتردد مستقر هستند.
وی همچنین با بیان این نکته که امیدواریم با بودجه هایی که مجلس شورای اسلامی مصوب می کند، تجهیزات مورد نیاز را در بخش های مختلف تکمیل کنیم، افزود: در کنار سایر فعالیت ها برنامه هایی برای آمایش پایگاه ها در کشور اجرا خواهد شد.
چرخساز اضافه کرد: با برنامه ریزی در آمایش پایگاه‌ها، در مناطقی از کشور که ضریب حادثه خیزی و نفوذ جمعیتی دارد، پایگاه های امداد ونجات جاده ای با همکاری نیروی انتظامی مستقر می شود.
وی با تاکید بر امداد روستایی نیز گفت: تشکیل تیم روستایی برای کمک به خود روستا، روستاها و شهرهای مجاور یک نیاز است که در این زمینه گلستان اقدامات خوبی انجام داده است.
رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر از تشکیل حدود 2هزار تیم روستایی و سازماندهی آنها نیز خبر داد و گفت: امیدواریم در تمام روستاهایی که دهیاری دارند و حتی روستاهای کوچکتر، تیم روستایی تشکیل شود.
وی در ادامه با بیان اینکه جمعیت هلال احمر 17 فروند بالگرد دارد، افزود: وظیفه ما پوشش امداد و نجات کشور است و بالگردی که در یک استان است پوشش امداد و نجات استان های همجوار حتی دورتر را نیز انجام می دهد.
چرخساز از خرید چند فروند بالگرد نیز خبر داد و گفت: بسته به بودجه مصوب بالگرد برای استان ها خریداری خواهد شد.
رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر در پنجمین سفر استانی خود به گلستان همچنین گفت: بزرگترین سرمایه هلال احمر نیروی انسانی و افراد خوشفکر هستند که گلستان از این حیث غنی است.
وی با اشاره به افتتاح اولین پایگاه امداد و نجات کوهستانی گلستان، اظهار داشت: با توجه به حساسیت و صعب العبور بودن منطقه درازنو، راه اندازی چنین پایگاهی مورد نیاز بود.
چرخساز از همکاری استانداری گلستان برای راه اندازی این پایگاه قدردانی کرد و گفت: تجهیز و تامین امکانات پایگاه امداد و نجات کوهستانی درازنو نیازمند همت خیرین است.
وی به تربیت نیروی بومی و ارایه آموزش های مورد نیاز به افراد نیز تاکید کرد و افزود: این پایگاه به صورت مستقل از منطقه کردکوی فعالیت دارد و به مردم در راستای کاهش خطر پذیری آموزش می دهد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان نیز گفت: پایگاه شبانه روزی امداد و نجات کوهستانی در منطقه درازنو کردکوی با کمک سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر و استانداری گلستان راه اندازی شده است.
به گفته مجتبی اکبری اعتباری بالغ بر چهار میلیارد ریال برای ملک پایگاه امداد و نجات کوهستانی درازنو در نظر گرفته شده و قریب به 10 میلیارد ریال نیز برای تجهیزات امداد و نجات آن پیش بینی شده است.
وی از افتتاح سه پایگاه امداد و نجات کوهستانی در استان تا پایان سال خبر داد و گفت: منطقه زیارت، توسکستان و درازنو محل استقرار سه پایگاه امداد و نجات کوهستان هلال احمر هستند.
اکبری با بیان این نکته که قیمت ریالی ساختمان پایگاه درازنو که با عنوان شهیدان کبیری نامگذاری شد، پنج میلیارد ریال بود، افزود: مالک بنا یک میلیارد ریال ( 100 میلیون تومان) از این رقم را به جمعیت هلال احمر استان هبه کرد.
وی از تجهیز این مکان به آمبولانس و سایر تجهیزات مورد نیاز برای امدادرسانی در زمان حادثه خبر داد و افزود: در صورت وقوع هر گونه اتفاق این پایگاه شبانه روزی در کوتاه ترین زمان خدمات ارایه خواهد داد.
شهرستان کردکوی با افزون بر 75 هزار نفر در غرب استان گلستان و در فاصله 27کیلومتری گرگان واقع است.
استان مرزی گلستان واقع در شمال ایران افزون بر پنج هزار کیلومتر راه اصلی و فرغی دارد، این استان با کشور ترکمنستان، دریای خزر و استانهای مازندران، سمنان و خراسان شمالی همسایه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب