راهاندازی مرکز نوآوری و فناوری دانشگاه شریف در منطقه 22 تهران
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، دکتر محمود فتوحی در مراسم تقدیر از پژوهشگران نمونه این دانشگاه گفت: اگر نگاهی به ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتیشریف داشته باشیم، خواهیم دید این دانشگاه از رشد بسیار خوبی برخوردار بوده و در عین حال از حل مسائل ملی غافل نبوده است. میزان قراردادهای ارتباط با صنعت و تعداد اعضای هیئت علمی که با صنعت ارتباط دارند، دانشگاه صنعتیشریف را از دیگر دانشگاههای کشور متمایز کرده است.
وی ارتقای سطح فعالیتهای تجاریسازی تحقیقات و افزایش درآمد دانشگاه از این حوزه را یکی از اهداف مورد توجه شورای برنامهریزی راهبردی و معاونت پژوهش و فناوری دانست و گفت: این موضوع در کنار آموزش دانش و مهارتهای کارآفرینی باعث میشود که دانشجویان ما بیش از پیش برای ایجاد کسب و کارهای دانشبنیان آماده شوند. در این زمینه نیز دانشگاه دستاوردهای قابل توجهی داشته و به زودی فاصله خود را با دیگر دانشگاهها (حتی با دانشگاههای خوب منطقه) زیاد خواهد کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی شریف یادآور شد: برای اینکه تلاش اعضای هیات علمی و دانشجویان در مسیر کارآفرینی و ایجاد شرکتهای زایشی دانشبنیان با موفقیت بیشتری همراه باشد، دانشگاه صنعتیشریف طرحی را برای ایجاد یک مرکز نوآوری و فناوری در منطقه 22 آماده کرده است که در صورت تحقق، ما به یکی از دانشگاههای پیشرو در زمینه حمایت از توسعه فناوری و کسب و کارهای فناوریمحور در منطقه و جهان تبدیل خواهیم شد.
فتوحی در ادامه به برنامهها و اقدامات شاخص معاونت پژوهش و فناوری اشاره کرد و افزود: رشد و ارتقای برنامههای پژوهشی بینالمللی، افزایش چشمگیر جذب پژوهشگران پسادکترا، پژوهشگران غیر مقیم، جذب گرنتهای بینالمللی، آغاز ساماندهی پژوهشکدهها و مراکز پژوهشی، تمرکز بر حمایت از کیفیت مقالات با تقویت اعتبارات برنامههایی نظیر کیفیت و هستههای پژوهشی برنامه محور (گرنت) و حمایت از افزایش مقالات پر استناد و افزایش تعداد اعضای هیات علمی در لیست پژوهشگران پر استناد از جمله برنامهها و اقداماتی است که در مدیریت امور پژوهشی دانشگاه انجام میشود.
وی توسعه فعالیتهای واحد توسعه بازار جهت تحقق بازاریابی فعال، تشکیل واحد کنترل پروژه قراردادها، توسعه الگوها و مدلهای همکاری با سازمانها و صنایع و توسعه مرکز خدمات آزمایشگاهی را به عنوان فعالیتهای مدیریت ارتباط با صنعت دانشگاه عنوان کرد.
رئیس دانشگاه در بخش دیگری از صحبتهایش به فعالیتهای مرکز رشد فناوریهای پیشرفته و مرکز کارآفرینی اشاره کرد و ارتقای فعالیتهای دانشجویی حوزه فناوری و توسعه برنامههای مربوط به شتابدهی و تجاریسازی، راهاندازی سامانه شرکتهای ارزش آفرین (خانواده فناوری شریف)، برگزاری اولین کنفرانس کارآفرینی شریف و برگزاری دومین دوره مدرسه اشتغال شریف را از جمله اقدامت مهم این مرکز دانست.
فتوحی در خصوص پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: تشکیل و توسعه فضای فناوری در اطراف دانشگاه صنعتی شریف، جذب و پذیرش 35 واحد فناور تا انتهای سال 96، کمک به توسعه کسب و کارهای دانشبنیان با ایجاد مدلهای حمایتی و استفاده از ظرفیتهای بینالمللی در راستای توسعه و تجاریسازی فناوری از جمله مهمترین اقداماتی است که در پارک علم و فناوری دانشگاه انجام شده است.
انتهای پیام/