خودمان با قانونهای ناشایست، مردم را وادار میکنیم که همه چیز را به تمسخر بکشند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،، مهندس مصطفی میرسلیم در این مراسم اظهار کرد: ایران برخوردار از نظام مردمسالاری دینی است که نواقصی هم دارد، اما این نظام از سایر نظامهای تجربه شده دنیا بهتر است.
وی افزود: شما دانشجویان دوران استبداد را تجربه نکردهاید و نمیدانید آن دوران چه قدر تلخ بود. در صحن دانشگاه دانشجویانی را که شعار آزادی میدادند، کتک میزدند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: مردم سالاری یک قاعده مهم دارد و آن احترام به اکثریت آرا در انتخابات است؛ بنابراین نباید برای شما جای تعجب باشد اگر شنیدید که کسی با رای اکثریت منتخب شده است. باید به رای اکثریت احترام بگذاریم، ولو اینکه این اکثریت، تک رای باشد. اگرچه پذیرفتن آن برایمان مشکل باشد.
میرسلیم گفت: کسانی که با رای اکثریت انتخاب شده اند، باید به حداقلیها احترام بگذارند و نباید آنان را مطرود بدانند، چون این افراد دشمن و بدخواه یکدیگر نیستند. با آری به جمهوری اسلامی قاعده احترام به رای اکثریت نیز رای دادهایم و چنانچه آرای اکثریت را زیر سئوال ببریم، یعنی اساس جمهوری اسلامی را زیر سئوال بردهایم و چیزی از این جمهوری باقی نمیماند. قاعده احترام به رای اکثریت را باید تمرین کنیم، چون این قاعده به معنای احترام به قانون اساسی است و فرق میکند با اینکه به قاعده دیگران احترام بگذاریم.
وی ادامه داد: نباید مثل موریانه قاعده اکثریت آرا را بخوریم، ممکن است به خلاف، تقلب و اشکال رخ دهد، اما باید مراقبت کنیم که این اتفاقات ایجاد نشود، چون وجود چنین اتفاقاتی به معنای تضعیف مردم سالاری است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه سخنان خود به شیوه تبلیغات در انتخابات اشاره کرد و افزود: خود تبلیغات در انتخابات مقوله بسیار مهمی است که باید به آن توجه کرد، چون از این طریق است که مردم میتوانند حق را شناسایی کنند. شیوههای آگاهیرسانی در انتخابات دومین رکن مهم مردم سالاری است که از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
میرسلیم درباره تبلیغات در فضای مجازی گفت: در تبلیغات به ویژه امروز که با فضای مجازی نیز روبرو هستیم، کارهایی میشود کرد و مردم را فریب داد که وظیفه دانشگاهها ایجاب میکند معیارهای حق و باطل را تشخیص دهند و ببینند آیا حق به شکل مناسب مطرح میشود یا خیر امروز مردم ماندهاند که چگونه تشخیص دهند.
به گفته میرسلیم مردم را وادار میکنیم که از فهرست ۱۲۰۰ نفری نامزدهای کاندیدای مجلس در عرض پنج دقیقه چند نفر را انتخاب کنند که این خلاف معیارهای عقلانی و غیرممکن است. به نظر من باید منطقهبندی شود و هر منطقه یک نفر را انتخاب کنند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: خودمان با قانونهای ناشایست، مردم را وادار میکنیم که همه چیز را به تمسخر بکشند. کسانی که رای نمیآورند و از دور خارج میشوند باید سعی کنند این را بپذیرند و با ترتیب دیگر برنامهریزی کنند که دفعه دیگر مردم را متقاعد کنند به آنها رای بدهند. نمیتوانیم جر بزنیم، در غیر این صورت اساس جمهوری اسلامی را زیر سوال بردهایم.
میرسلیم درباره اتفاقات سال ۸۸ گفت: من به آقای هاشمی رفسنجانی که این جمله تخلف صورت گرفته را در همان سال به زبان آورد، گفتم چنانچه در ایران تمام خلافها را با هم جمع بزنیم فقط پنج درصد میشود، در صورتی که اختلاف ۳۰ درصد است، پس نگویید که تخلف صورت گرفته است. در سال ۸۸ یک جنجال برپا شد، زیرا عدهای زیر بار رای حداکثری نرفتند، بلکه شروع به براندازی کردند.
وی افزود: اگر چنین چیزی در آن زمان باب میشد، دیگر تضمینی برای برقراری جمهوری اسلامی نداشتیم در آن سال احترام به رای حداکثری صورت نگرفت و حتی کسی فریاد نزد که به رای حداکثری احترام بگذارید به جز مقام معظم رهبری. مقام معظم رهبری در آن سال ایستادند، چون برازنده ایشان بود که این حق مسلم نظام دفاع بگیرند و ما باید از رهبری انقلاب این ایستادگی را یاد بگیریم و به قواعد مردم سالاری احترام بگذاریم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه بلافاصله بعد از رایگیری طرفداران موسوی جنجال به راه انداختند بیان کرد: من با موسوی که در شورای مرکزی کار میکردیم صحبت کردم و به او یادآور شدم که این اختلاف رای شما با تخلف قابل پوشاندن نیست، او هم خیلی منطقی این را قبول کرد و ما فکر کردیم قضیه فیصله پیدا کرده، اما بعد از آن ساعت یک عده فتنهگر بر سرش ریختند که چرا این حرف را میزنی.
میرسلیم گفت: در تاریخ ما باید اینها ثبت شود، از گردنههای سختی عبور کردیم و در این ۴۰ سال خیلی مصیبتها کشیدهایم خودمان نظام را باید درست نگاه داریم. خیلی از براندازیهای دنیا ساخته و پرداخته استکبار است و آنان به یک باره متوجه شدند در ایران انقلابی رخ داده که در خلاف برنامهریزیهایشان بوده است. اکنون استکبار به لحاظ فرهنگی تدبیری اندیشیده که دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی کشورمان که در خارج مشغول به تحصیل هستند را تحت تاثیر فرهنگ و التقاط خود قرار دهند به این منظور که این دانشجویان در زمان برگشت به ایران بازی آنها را انجام دهند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: این دانشجویان را به گونهای شیفته خود میکنند که احساس کنند، به وطن و دنیا خدمت میکنند و از کارهای خود خجالت نکشند برخی از دانشجویانی که به خارج رفتهاند، میگویند چرا به ایران بیاییم رشتههای انتخابی ما فقط در آمریکا وجود دارد ما خودمان را وقف پیشرفت علمی در دنیا کردهایم و این نشان میدهد که دانشجویان را تحتتاثیر قراردادهاند.
میرسلیم در پایان گفت: مخ طرف را چنان خورده اند که بعد از برگشت کارهایی انجام میدهد که از آن خجالت نمیکشد و با افتخار از اقدامات استکبار یاد میکند؛ بنابراین امروز باید مراقب باشیم که از این بلا مصون بمانیم.
انتهای پیام/