تقدیر از 3 استاندار برگزیده در هفته پژوهش و فناوری/ لزوم شناسایی محققان روستایی
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیائی معاون دفتر حمایت و پشتیبانی پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیر استانی ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری گفت: با هدف گسترش پژوهش و فناوری در سطح استانها و کشور و نهادینهسازی موضوع پژوهش در کشور از سال ۱۳۹۳ دستورالعملی در حوزه پژوهش و فناوری در راستای برنامههای ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری با همکاری وزارت کشور تهیه و تدوین شد.
او ادامه داد: برنامههایی تحت عنوان تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استانی، جشنواره ایدههای برگزیده استانی، جشنواره انتخاب دانشآموزان پژوهشگر برگزیده استانی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری در سطح استانی، ایجاد درهای باز پژوهش و فناوری، بازدید از توانمندیهای پژوهشی دانشگاهها، برگزاری سخنرانیها و سمینارهای علمی پژوهشی در سطح استان ها پیشبینی شده است.
دبیر استانی ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری افزود: برنامههای مذکور در ۳۰ استان کشور به استثناء استان تهران در حال برگزاری است و توانمندیها و استعدادهای استان به کارگرفته شده است. از جمله برنامههای موفقی که در این دستور العمل مورد توجه قرار گرفته است این است که استانداران و دستگاههای اجرایی را در حوزه پژوهش و فناوری دخیل شده و استانداران به عنوان عالیترین مقام استان بعنوان رئیس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری از طرف رئیس ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری منصوب شدهاند. خوشبختانه این اقدام باعث شده است که در سطح استانها رقابتی در حوزه پژوهش و فناوری به وجود آید.
معاون دفتر حمایت و پشتیبانی پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: براساس دستورالعمل استانی هفته پژوهش و فناوری از میان استانهایی که هفته پژوهش و فناوری را به نحو احسن برگزار کردهاند (براساس ۲۴ شاخص پژوهش و فناوری) ارزیابیشده ۳ استاندار برگزیده در حوزه پژوهش و ۳ دبیر پژوهش و فناوری در حوزه استانی توسط وزارت کشور انتخاب و پس از هماهنگی با ستاد ملی هفته پژوهش وفناوری در روز جشنواره تجلیل از پژوهشگران برتر پژوهش و فناوری که تاریخ ۲۷ آذر است، در سالن سران کشورهای اسلامی مورد تقدیر و تشکر قرار خواهند گرفت.
او گفت: از جمله برنامههایی که در آینده داریم و در صدد آن هستیم این است که موضوع هفته پژوهش و فناوری به تمام نقاط کشور بسط پیدا کند تا تحقیق و توسعه یا پژوهش و فناوری نهادینه شود. اگر در هر یک از شهرستانها و روستاها محققان شناسایی شوند و دستاوردهای پژوهش و فناوری را در معرض دید قرار دهند و روزی را به مناسبت همین دستاوردها جشن بگیرند و از نخبگان خود تجلیل کنند یقیناً پژوهش و فناوری در کشور تحقق پیدا میکند و میتوانیم به این باور برسیم که موضوع پژوهش و فناوری در کشور نهادینه شده است.
انتهای پیام/