کسب نایبقهرمانی مسابقات را مدیون حمایت دانشگاه آزاد هستیم
فرامرز دهدار در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره اختراعی که اخیرا مقام دوم مسابقات کمیکار آلمان را از آن خود کرده است، اظهار کرد: فعالیت ما بر روی طراحی سوختهای پاک برای ماشینهای نسل آینده جهت مسابقات کمیکار آلمان (ماشینهای شیمیایی) بود و ما به عنوان نماینده ایران این اختراعمان را به نمایش گذاشتیم.
او یادآوری کرد: اولین فعالیتهای ما درباره ساخت و طراحی سوختهای پاک به ۵ سال پیش بر میگردد. ما برای این طراحی به مدت سه سال در ایران، یک سال در استرالیا و یک سال هم در آلمان تلاش و فعالیت کردیم تا بتوانیم در این مسابقات نام ایران را در جهان به بالاترین نقطه برسانیم.
این مخترع ایرانی ادامه داد: ۳ سال طول کشید تا ثابت کنیم ما میتوانیم در این مسابقات حضور داشته باشیم و مقامی را برای کشورمان به دست بیاوریم. خداراشکر با دیگر دوستانم که مانند اعضای یک بدن هستیم توانستیم در این خصوص پیشرفت کنیم تا به هدفمان دست یابیم. این تیم از هسته مرکز رشد و فناوری مواد پیشرفته عازم مسابقات آلمان شده است.
دهدار به طراحی و نوع اختراع تیمش اشاره کرد و افزود: ما در این مسابقه ماشینی را طراحی کردیم تا بتواند با سوخت پاک کار کند. این سوختها انواع و اقسامی دارند و ما بر روی باتریهایی کار کردیم که به نوعی سوخت پاک برای ماشینها به حساب میآیند.
او تاکید کرد: بعد از ۵ سال فعالیت شبانهروزی توانستیم باتری قابل شارژی را طراحی کنیم و در این مسابقات مقام "نائب قهرمانی" را اولین بار برای ایران کسب کردیم.
دهدار در ادامه گفت: ما بدون هیچ سابقهای توانستیم در مسابقات کمیکار آلمان به این جایگاه برسیم. زمانی که (سال گذشته) در استرالیا "مقام سوم" را کسب کردیم، خیلی از افراد برایمان بهبه و چهچه کردند اما امسال که دانشجوی دانشگاه پیام نور (دانشگاه قبلی) نبودیم، هیچ حمایتی برای حضور در مسابقات کمیکار آلمان از ما نکردند! خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد این لطف را به ما داشت و اعتماد کرد تا بتوانیم مقامی خوبی را برای کشورمان کسب کنیم.
این مخترع درباره مسابقه کمیکار آلمان نیز گفت: شرایط رقابت و مسابقه در آلمان بسیار سخت است و قابل قیاس با هیچیک از کشورها نیست. در آلمان مسابقات کمیکار طور دیگری برگزار میشود و قوانین خاص خودش را دارد.
او در ادامه افزود: نوع برخورد و رفتار برگزارکنندگان مسابقه در آلمان و دیگر رقبا هم بسیار متفاوت است. آنها انسانهای شریفی هستند زیرا ارزش فعالیتهای علمی و پژوهشی را میدانند. رفتار آنها به دور از نژاد و قومیتگرایی است و فقط نگاهشان نسبت به ما و دیگر مخترعان "محقق" است. آنان به مخترعان و محققان احترام میگذارند و شرایط چنین افرادی را کاملا درک میکنند.
دهدار اظهار کرد: شاید جالب باشد بدانید وقتی که ما مقام دوم را کسب کردیم با تمام وجود ایران را تشویق میکردند و از اینکه تیمی توانسته است مقامی را به دست بیاورد لذت میبردند و این گونه نیست که مانند کشورمان با حرص، طمع و حسادت برخورد کنند. یعنی حتی رقبای ما هم از کسب مقام ما لذت بردند.
او در پایان گفت: در درجه اول کسب نائب قهرمانی را مدیون خدا هستیم و من به همراه دوستانم برای بهترینها تلاش کردیم تا پرچم ایران را به بالاترین نقطه جهان ببریم. همچنین باید از دکتر ابرهیمزاده، دکتر ابراهیمی و دیگر مسئولان دانشگاه آزاد نجف آباد تشکر کنم که به ما اعتماد کردند.
انتهای پیام/