تامین کامل تجهیزات پزشکی و خدمات بهداشتی در مناطق زلزله زده
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سیدحسن قاضیزاده هاشمی در بازدید از مرکز مدیریت عملیات بحران وزارت بهداشت (EOC) در خصوص تمهیدات انجام شده برای اعزام تیمهای بهداشتی درمانی به محل حادثه زلزله شب گذشته گفت: از همان ساعات اولیه، نیروهای درمانی از تهران و سایر شهرستانها به مناطق زلزله زده اعزام شدند. طبیعی است که در چنین حوادثی نیروهای اورژانس و بیمارستانها بیشتر درگیر میشوند. در این حادثه بیمارستانهای بعضی از شهرها آسیب دیدهاند؛ به همین دلیل خدمت رسانی با مشکل روبرو شده است.
هاشمی تاکید کرد: کار آواربرداری سختتر از کارهای درمانی است، اما به نسبتی که کار آنها پیش برود خدمات بهداشتی و درمانی هم ارائه خواهد شد. تجهیزات، بانک خون و دارو و خدمات بهداشتی به صورت کامل تامین شده است. معمولا در چنین شرایطی مسایل بهداشتی از روز دوم و سوم حادتر میشود، اما نیروهای بهداشتی ما در حال حاضر آماده خدمت هستند.
وی با اشاره به آمار قربانیان و مصدومان زلزله تصریح کرد: تا این لحظه بالغ بر ۲۵۰۰ نفر در بیمارستانها پذیرش شده و ۲۱۸۰ نفر نیز مرخص شدهاند و اکنون ۴۰۰ نفر در بیمارستانها بستری هستند. تعداد ۱۵۰ دستگاه اتوبوس آمبولانس و آمبولانس به محل اعزام شده و ۲۰ بالگرد نیز مسئولیت حمل مجروجین را برعهده دارند. ضمن اینکه تعداد سه هواپیما در محل مستقر شده تا مصدومان را به سه استان مجاور آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و همدان توزیع کنند.علاوه برآن هر سه دانشگاه علوم پزشکی تهران بالغ بر ۲۰۰۰ تخت را آماده پذیرش مصدومان کردهاند.
وزیر بهداشت ادامه داد: طبیعی است که باید اولویت بر درمان مصدومان در محل حادثه باشد؛ چرا که راههای مواصلاتی با مشکل روبرو است. تعداد زیادی از پرستاران و رشتههای تخصصی نیز به این مناطق اعزام شدهاند و کارها به خوبی دنبال خواهد شد. بیمارستانهای صحرایی شامل بیمارستانهای تحت پوشش سپاه، بسیج، ارتش و وزارت بهداشت به تدریج درحال برپایی است و جامعه پزشکی و پرستاری به صورت داوطلبانه برای امدادرسانی وارد مناطق زلزلهزده میشوند. به دستور رئیسجمهور و در معیت وزیر محترم کشور به مناطق اسیب دیده برای پیگیری امور میرویم.
انتهای پیام/