دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 مهر 1396 - 18:00

مجسمه‌ای که به سردیس عابران تبدیل می‌شود

یک هنرمند آمریکایی اقدام به ساخت و تعبیه یک مجسمه دیجیتالی به شکل سر انسان کرده است که افراد رهگذر می‌توانند پشت آن عکس بگیرند و مجسمه را با چهره خودشان ببینند.
کد خبر : 221398

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا، بسیاری از مردم از به نمایش درآمدن چهره خود در انظار عمومی شرم دارند و حس خوشایندی ندارند، اما این پروژه شاید سریع‌ترین راه برای غلبه بر این حس‌ها باشد، چراکه عکس صورت شما روی یک قالب سه‌بعدی بزرگ به شکل سر انسان برای همه به نمایش درمی‌آید.



پذیرش چهره و معایب خود و چگونگی ارائه خود به جهان، انگیزه‌ای برای نصب یک اثر هنری به نام «همانطور که هستیم» توسط متیو مور بود.


مجسمه مور، با ارتفاع 4/3 متر از صفحه نمایش‌های فوق شفاف به صورت نواری تشکیل شده که حاوی 850 هزار چراغ LED است که برای تشکیل یک سر سه بعدی انسان گردهم آمده‌اند.



بازدیدکنندگان وارد یک اتاقک در پشت مجسمه می‌شوند و 29 دوربین به صورت همزمان پرتره آنها را می‌گیرد. این تصاویر پس از آن با هم به یک مدل سه‌بعدی از چهره تبدیل می‌شوند و صورت بازدیدکننده با همه جزئیات روی مجسمه غول پیکر نشان داده می‌شود.


جالب اینجاست که این مجسمه مغز هم دارد و می‌تواند بیش از 100 هزار عکس را درون مغزش ذخیره کند.



انتظار می‌رود که عمر مفید این مجسمه هفت تا 10 سال باشد و تصاویر قرار است در تمام این مدت با توجه ویژه به این که مساوات در نمایش قومیت‌های مختلف در نظر گرفته شود، به نمایش گذاشته شوند.



این پروژه برای فهمیدن چگونگی شناخت مردم از خودشان و این که چه تصویری از خود را عمدتا از طریق رسانه‌های اجتماعی به جهان ارائه می‌دهند، طراحی شده است.


نمایش چهره در این ابعاد و در انظار عمومی ممکن است معذب کننده باشد اما قطعا حس قدرت نیز به انسان می‌دهد. با این طرح، هر بازدیدکننده طعم قدرت را می‌چشد، چرا که تنها مجسمه افراد قهرمان و قدرتمند را می‌سازند.



این مجسمه منحصر به فرد در حال حاضر در کلومبوس واقع در اوهایوی آمریکا به نمایش گذاشته شده است.


منبع: ایسنا


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته