دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 مهر 1396 - 17:19
معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-هشت خبر داد:

نشست بین‌المللی صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه برگزار می‌شود

نشست بین‌المللی صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه با محوریت کشورهای دی-هشت (D-8 VC’s Meeting) با همت دبیرخانه شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-هشت (D-8 TTEN)، در تاریخ 12 الی 14 آذر 96 به میزبانی کشورمان در تهران برگزار می‌شود.
کد خبر : 220753

مهندس اکبر قنبرپور، معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-هشت در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اعلام این خبر افزود: این نشست با هدف اشتراک تجربیات و افزایش شناخت صندوق‌های VC با یکدیگر و همکاری و هم‌افزایی میان آنها همزمان با برگزاری دومین دور مراسم اعطای جایزه علمی فناوری پیامبر اعظم(ص) برگزار می‌شود.


او افزود: بخش‌های مختلفی در این رویداد در نظر گرفته شده که از جمله آنها می‌توان به پنل‌های هم‌فکری درخصوص موضوعات روز این صندوق‌ها، ارائه مدل‌های کاری صندوق‌ها، ارائه چند داستان همکاری استارتاپ‌ها با صندوق‌های جسورانه، ارائه چند استارتاپ از کشورهای عضو به سرمایه‌گذاران، هم‌فکری برای ایجاد یک تشکل میان صندوق‌­های جسورانه، کارگاه‌های آموزشی و ... اشاره کرد.


قنبرپور گفت: نباید فکر کنیم که افزایش کنونی تعداد صندوق‌های جسورانه در کشورمان به این معنی است که وضعیت ما در منطقه و دنیا مناسب است و ما در آمارهای جهانی در این زمینه جایگاه خوبی نداریم و نیاز به تلاش و مشارکت بیشتر و بهره‌گیری از تجربیات روز دنیا داریم. برای مثال در بین 8 کشور اسلامی در حال توسعه که گروه D-8 را تشکیل داده‌اند، جایگاه ایران در دسترسی به سرمایه‌گذاری جسورانه رتبه ششم است.


معاون دبیر شبکه تبادل و انتقال فناوری دی-هشت ابراز امیدواری کرد با مشارکت قابل توجه صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه خارجی در این رویداد، فرصت مناسبی برای اکوسیستم نوآوری کشور برای رشد و عمق‌بخشی به دانش موجود فراهم شود و زمینه برای همکاری‌های بین‌المللی در این حوزه فراهم شود.


او در پایان گفت: متقاضیان حضور در این نشست می‌توانند به مراجعه به پایگاه اینترنتی این نشست به نشانی www.tim.d8tten.org و دریافت فرم ثبت‌نام برای حضور در این نشست ثبت‌نام کنند.


شبکه انتقال و تبادل فناوری دی-هشت در سال 92 میان کشورهای اسلامی عضو سازمان دی-هشت توسط پارک فناوری پردیس ایجاد شد و دبیرخانه آن در مرکز فن بازار ملی ایران مستقر است. هم‌افزایی میان فناوران کشورها برای توسعه ارتباطات، گسترش بازار فروش محصولات فناورانه و انتقال دانش فنی، تقویت سرمایه‌گذاری و افزایش همکاری میان کشورها از جمله اهداف ایجاد این شبکه است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب