سامانه اطلاعاتی کارگران آغاز بکار کرد
به گزارش گروه اجتماعی آنا، سعید شاهمیر با بیان اینکه از طریق این بانک اطلاعاتی تعداد دقیق و تخصص کارگران فصلی و ساختمانی در زمینههای مختلف مشخص میشوند، اظهار کرد: مشخص شدن توزیع پراکندگی این افراد در سطح شهر تهران از دیگر امتیازات این بانک اطلاعاتی است.
وی ساختارمند کردن معرفی کارگران به ذینفعان و برنامهریزی کلان برای ارتقای سطح توانمندی این افراد را از دیگر برنامههای سازمان رفاه شهرداری تهران بر شمرد و افزود: تلاش بر آن است تا تمامی کارگران فصلی و ساختمانی در زمینههای مختلف از جمله گچکاری، سنگکاری، سیمکشی و موارد دیگر در سازمان فنی و حرفهای آموزش دیده و مهارتها و توانمندیهای آنان افزایش یابد.
شاهمیر با اشاره به اینکه سامانهها و دفاتر ساماندهی کارگران فصلی و ساختمانی در مناطق 22 گانه تاکنون فاقد این بانک اطلاعاتی الکترونیک بودند، افزود: خوشبختانه با تعامل صورت گرفته با بخشهای مختلف از جمله موسسه فناوران شهر در حال راهاندازی سامانه بانک اطلاعات کارگران فصلی و ساختمانی هستیم.
وی ادامه داد: از شاخصههای این بانک اطلاعاتی این است که به ذینفعان کمک میکند تا با مراجعه به سامانهها و دفاتر ساماندهی کارگران فصلی و ساختمانی به راحتی کارگران و نیروهای مورد نیاز خود را در سطوح مهارتی مختلف انتخاب کنند.
به گفته وی با راهاندازی سامانه بانک اطلاعاتی از این پس صدور هر گونه مجوزی منوط به استفاده ذینفعان و انبوهسازان از کارگرانی است که اطلاعات آنها در این سامانه به ثبت رسیده است.
مدیر اداره ساماندهی کارگران فصلی و ساختمانی سازمان رفاه گفت: این بانک اطلاعاتی مختص کارگران فصلی و ساختمانی است و هیچگونه اطلاعاتی از اتباع در آن ثبت نمیشود.
انتهای پیام/