معدومسازی بیش از ۱۵ تن مواد غذایی فاسد در ماهی که گذشت
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، محراب آقازاده با بیان این مطلب اظهار کرد: بیشترین شکایتهای ثبت شده در سامانه ۱۹۰ در مرداد ماه به ترتیب مربوط به عرضه مواد غذایی سنتی فاسد، دفع غیر بهداشتی فاضلاب و عرضه مواد غذایی بستهبندی شده فاقد تاریخ مصرف معتبر بوده است. همچنین اماکن مسکونی دارای فعالیتهای غیر مجاز ۱۲ درصد، اغذیه فروشی و ساندویچ و پیتزا ۱۱ درصد، صنف نانوایی با ۱۰ درصد و بقالی و سوپرمارکت و سلف سرویس و رستوران با ۸ درصد بیشترین شکایات را به خود اختصاص دادهاند.
وی یادآور شد: پنج درصد از اخبار شکایات منجر به کشف، جمع آوری و معدوم سازی کالاهای آسیب رسان به مصرف کننده به میزان ۱۵هزار و ۳۲ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد، تاریخ مصرف گذشته و غیر قابل مصرف شد که بیشترین این مواد غذایی شامل انواع سوسیس و کالباس، ترشیجات، نوشیدنیها، تنقلات، فراوردههای گوشتی و پروتئینی و لبنیات بوده است.
آقازاده تصریح کرد: بیشترین فراوانی اخبار شکایات در مرداد ماه به ترتیب در حوزه تحت پوشش دانشگاههای علوم پزشکی مشهد (۱۲ درصد)، شهید بهشتی (۱۲ درصد)، ایران (۱۱ درصد) و در مرتبههای بعدی دانشگاههای علوم پزشکی اصفهان، شیراز، تهران، البرز، قم، تبریز، شهید صدوقی یزد و ارومیه بوده است.
رئیس سامانه بهداشت ۱۹۰ وزارت بهداشت اظهار کرد: اقدامات شبانهروزی بازرسان بهداشت محیط منجر به معرفی ۱۵ درصد از متخلفین به مراجع قضایی، صدور ۲۳ درصد انواع اخطار کتبی به منظور رفع نواقص بحرانی و غیر بحرانی و ۱۸ درصد رفع نقص از اخبار شکایات مردم شده است و میزان رضایتمندی مردم بر اساس نظرسنجیهای انجام شده در این بازه زمانی، ۹۷ درصد بوده است.
وی با بیان اینکه ۷۲ درصد تماس گیرندگان با سامانه بهداشت ۱۹۰ در مرداد ماه، مرد و ۲۸ درصد زن بودند، افزود: سامانه بهداشت ۱۹۰ به طور شبانهروزی و در تمام ایام هفته، آماده دریافت شکایتهای بهداشت محیط و بهداشت حرفهای هستند و مردم میتوانند از اقصی نقاط کشور با شماره تلفن ۱۹۰ (داخلی ۲) با این سامانه تماس حاصل کرده و شکایات بهداشتی خود را مطرح کنند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.
انتهای پیام/