مرکز رشد فناوری دانشبنیان «خلاقیت برتر» افتتاح شد
به گزارش گروه علم و فناوری آنا، مرکز رشد فناوری دانشبنیان خلاقیت برتر در حضور علی وطنی، معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، و علی زرافشان، معاون آموزش متوسطه، افتتاح شد.
علی وطنی در این مراسم با بیان این که حوزه هوا و هوانوردی نیاز به همافزایی دارد، گفت: حمل مسافر، جابهجایی مسافر، کنترل ترافیک، کنترل حوادثی مانند آتشسوزی، امدادرسانی و گردشگری در حیطه صنایع هوایی و هوانوردی به شمار میرود.
به گفته وی، از این رو لازم است که محققان بتوانند نیازهای این حوزه را برطرف کنند که راهاندازی این مرکز رشد میتواند تحقق این امر را تسریع بخشد.
وی با بیان این که در حال حاضر بیش از 3000 شرکت دانشبنیان در کشور فعالیت میکنند، تصریح کرد: از این تعداد ۱۰۰۰ تا هزار و ۵۰۰ شرکت در زمینه IT و ICT هستند.
در ادامه علی زرافشان با بیان اینکه در کشور موضوع پژوهش از دوره ابتدایی مورد توجه قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: ما در حوزه توسعه علمی و تمدنسازی خیز خوبی داشتهایم.
وی با بیان این که رویکرد آموزش و پرورش مبتنی بر کندوکاو و پژوهش است، عنوان کرد: در طول چهار سال دولت یازدهم ۳۴۰ پژوهش سرا راهاندازی شدند. این سرعت بالایی است زیرا در ۱۱ سال قبل از این دوره تنها ۳۰۰ پژوهش سرا به مرحله راهاندازی رسیدند.
معاون آموزش متوسطه تاکید کرد: ۶۸ پژوهش سرا از کل پژوهش سراهایی که تاکنون راهاندازی شدهاند مجهز به تجهیزات نانویی هستند.
وی اظهار داشت: در حال حاضر جشنواره پرواز ملی شده و این رویداد مربوط به تفاهم نامهای است که با یک شرکت هواپیمایی داشتهایم.
به گفته وی همچنین تفاهمنامهای با این هواپیمایی منعقد کردهایم تا بتوانیم در هر استان یک آزمایشگاه شبیهساز پرواز داشته باشیم؛ اولین آزمایشگاه شبیهساز پرواز برای دانش آموزان در اصفهان مستقر شد که ما در بخشهای دیگر این کار را دنبال میکنیم.
انتهای پیام/