گزارش ویژه فدراسیون جهانی کاراته; گنج زاده مرد قدرتمند و غایب ایران
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا از سایت فدراسیون کاراته؛ در سال ۲۰۱۷ فدراسیون جهانی اقدام به برگزاری پنج مرحله کاراته وان "پریمیر لیگ" کرده که لایپزیک آخرین مرحله آن است. در کنار آن کاراته وان "سری A" دیگر رقابتی است که wkf در سالجاری یک مرحله آن را در اسپانیا برگزار کرده و قرار است در هفته ها و ماههای آینده در ترکیه، اتریش و ژاپن سه مرحله دیگر آن برگزار شود.
اما سایت فدراسیون جهانی طی گزارشی از موفق ترین های لیگ جهانی کاراته وان در سال ۲۰۱۷ پرده برداشت.
این سایت از صدرالدین سایماتوف شروع کرد؛ کاراته کای ۲۰ ساله ازبکستانی که آغازی طوفانی داشت. صدرالدین وقتی در کاراته وان پاریس با شش پیروزی نشان طلا را به گردن آویخت؛ چهل و پنج روز بعد در روتردام هلند نیز پیشگامی اش را حفظ کرد و یک ماه بعد در دبی امارات نیز بار دیگر طلایی شد تا بدین جای کار تنها کاراته کایی باشد که در سال ۲۰۱۷ سه بار روی سکوی اول مسابقات کاراته وان دیده شود. سایماتوف البته در مرحله چهارم لیگ جهانی غیبت داشت تا زنجیره طلایی اش در رباط مراکش "بدون مسابقه" پاره شود!
در صف دوم طلایه داران لیگ جهانی، نام ریتارو آراگا دیده میشود؛ کاراتهکای ۲۶ ساله ژاپنی که اول در پاریس طلا گرفت و بعد در روتردام آن را تکرار کرد اما در دبی ناکام ماند و پایش اصلا به سکو نرسید!
در جمع ستارههای پنجگانه سایت فدراسیون جهانی کاراته نام یاکوزا ایومی ژاپنی در ردیف سوم قرار دارد؛ کاراتهکای ۲۵ سالهای که بعد از قهرمانی جهان در اتریش ۲۰۱۶ موفق شد در لیگ جهانی کاراته وان روتردام بر سکوی اول بایستد و یک ماه بعدتر همین عنوان را در کاراته وان دبی تکرار کرد. ایومی تیر ماه امسال در آلماتی قزاقستان نیز موفق به کسب نشان طلا شده بود.
ستاره بعدی این لیست کسی نیست جز سجاد گنج زاده، سنگین وزن کاراته ایران. سجاد که سایت فدراسیون جهانی از او به عنوان" کاراته کای قدرتمند" یاد کرده در پاریس طلا گرفت و در دبی نیز با پیروزی سه بر یک برابر آرخان گوگیتا از گرجستان طلای دوم خود از لیگ جهانی در سال ۲۰۱۷ را به گردن آویخت.
گنج زاده ۲۵ ساله در لایپزیک آلمان غایب بزرگ تاتامیها است (گنج زاده بدلیل در پیش بودن مراسم ازدواج به لایپزیک نرفته است).
و بالاخره کاراته کایی که امسال بیش از یک طلا توانسته از لیگ جهانی به چنگ آورد ایرینا زارتسکا است. این کاراته کای آذربایجانی ۲۱ ساله که در وزن منفی ۶۸ کیلوگرم مبارزه می کند در روتردام و دبی صاحب نشان طلا شد. زارتسکا در لیگجهانی رباط مراکش هم حضور داشت اما به مقانی بهتر از پنجمی دست نیافت.
باید دید در لایپزیک آلمان کدام کاراته کا خواهد توانست نام خود در لیست دو طلاییهای کاراته وان اضافه کند. آیا سایماتوف ازبک قادر خواهد بود تعداد نشانهای زرینش را به عدد چهار برساند یا این بار امیر مهدی زاده همچون فینال آسیایی قزاقستان مانع پیشروی صدرالدین خواهد شد؟
آیا ریتارو آراگای ژاپنی میتواند در آلمان سومین طلای خود را صید کند یا او در محاصره دو کاراته کای ایرانی وزن منهای ۸۴ کیلو گرم یعنی ذبیحالله پورشیب و مهدی خدابخشی اسیر خواهد شد؟
اینها سوالاتی است که پاسخ آن تا چهل و هشت ساعت دیگر و در تاتامی لایپزیک آلمان مشخص خواهد شد.
انتهای پیام/