از جشنواره خوراکهای سنتی تا دشت گل نرگس
سیدمؤید محسننژاد معاون گردشگری استان فارس در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی آنا گفت: «به نسبت ویژگیها و امتیازات استان فارس جشنوارههایی برای نیمه دوم سال در نظر گرفتهایم که از آبان ماه آغاز میشود. این شکل از برنامهریزی با محوریت گردشگری و با هدف ایجاد جذابیت لازم برای گردشگران است.»
وی در بخشی از سخنانش به جشنواره خوراکهای سنتی اشاره کرد که قرار است نیمه دوم سال جاری برگزار شود.
معاون گردشگری استان فارس همچنین عنوان کرد: «ما در استان جشنواره متناسب با محصولات کشاورزی داریم که از جمله آن جشنواره گل نرگس است که بهمن ماه در شهر کازرون برپا خواهد شد. بزرگترین دشت گل نرگس با عطر خاصی که این گل دارد یکی از جاذبههای گردشی استان است. ما طی چند روزی که گلهای نرگس شکفته میشود مردم دنیا را به میزبانی دشت دعوت میکنیم تا از نزدیک شاهد این رویداد تک زمان و تک مکان باشند.»
وی در خصوص اینکه هر ساله چه میزان گردشگر به بهانه جشنوارههای مختلف به شهرهای استان فارس سفر میکنند، تصریح کرد: «از آنجا که جشنوارهها در شهرستان ها برگزار میشود، گردشگران داخلی به نسبت گردشگران خارجی که به استان میآیند، بیشتر است اما ما سعی کردهایم با تعریف تورهای نیم روزه و یک روزه این میزان را افزایش دهیم.»
محسننژاد همچنین بیان کرد: «جشنواره انجیر استان فارس بزرگترین جنواره انجیر، در فصل پاییز به میزبانی شهرستان گلوگاه برگزار خواهد شد.»
وی شناساندن انجیر گلوگاه به عنوان مرغوبترین انجیر و یک محصول ارگانیک در کشور، ایجاد اشتغال پایدار و همچنین معرفی آن به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری طبیعی استان فارس را ماحصل این جشنواره دانست و در بخش دیگری از صحبتهایش به جشنواره انار به عنوان یکی دیگر از جاذبههای گردشگری طبیعی شهرستان فاروغ مرودشت معرفی کرد.
محسن نژاد اظهار کرد: «استان فارس، استانی چهارفصل است که این توانمندی جذابیتهایی برای هر گردشگر ایجاد میکند، برای مثال در جنوب استان همزمان با سرمای هوا در شمال شاهد آبووهوای مطلوب هستیم.»
وی ضمن اشاره به بناهای تاریخی به عنوان امتیازی برای جذب گردشگر بیشتر، یادآور شد: «30 درصد آثار تاریخی در استان فارس قرار دارد و نزدیک به 3 هزار اثر آن به ثبت رسیدده و 4 اثر ثبت در میراث جهانی است.»
معاون گردشگری استان فارس همچنین به معرفی چگونگی استفاده از رویدادهای ادبی و فرهنگی به عنوان دیگر برنامههای استان پرداخت و افزود: «یاد روز سعدی در اردیبهشت ماه و یادروز حافظ در مهرماه یکی دیگر از برنامههای استان است. البته ما در راستای پتانسیل گردشگری قصد داریم غوره استان را هم که بزرگترین غوره است به عنوان یکی از محصولات ارگانیگ و جاذبههای گردشگری معرفی کنیم.»
وی همچنین در سخنانش از ایجاد 30اقامتگاه بومگردی در استان سخن گفت و تاکید کرد: «در مراسمهای آینی خاص منطقه از خوراک سنتی استفاده میشود و تمام این اقدامان با هدف جذب گردشگر و کمک به اقتصاد گردشگری استان است.»
انتهای پیام/