دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 دی 1393 - 12:35

اولاند:ماجرای «شارلی ابدو» ارتباطی با دین اسلام ندارد/درخواست همبستگی از رهبران کشورهای مختلف

خبرگزاری آنا: رئیس‌جمهور فرانسه در واکنش به تحولات اخیر کشورش با بیان اینکه ماجرای شارلی ابدو ربطی به اسلام ندارد از رهبران کشورهای مختلف خواست تا در تجمع همبستگی با فرانسه شرکت کنند.
کد خبر : 204

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از رویترز، «فرانسوا اولاند» در پیامی تلویزیونی تاکید کرد که این افراطی‌‌ها و افراد متعصب ارتباطی با دین اسلام ندارند.


اشاره اولاند به وقایعی بوده که از سه روز پیش در پاریس با حمله به دفتر نشریه شارلی ابدو آغاز شد و با گروگان‌گیری در یک سوپرمارکت یهودی ادامه یافت. این گروگان گیری با کشته شدن چهار گروگان و فرد گروگانگیر به پایان رسید.


اولاند که پس از دو عملیات همزمان پلیس برای آزادی افراد به گروگان گرفته‌شده در یک سوپرمارکت یهودی و دستگیری عاملان حمله به نشریه شارلی ابدو سخن می‌گفت، شهامت، شجاعت و لیاقت پلیس فرانسه را ستود و تاکید کرد که پلیس این کشور به هرچه در سر داشت رسیده است.


به گفته اولاند، فرانسه در برابر تهدیدات ایستاده است و این کشور همچنان دشمن نژادپرستی و یهودی‌ ستیزی خواهد بود.


وی سپس از مردم فرانسه خواست که وحدت و اتحاد خود را حفظ کنند چرا که در این موقعیت فرانسه بیش از همیشه، به اتحاد نیازمند است.


فرانسوا اولاند همچنین تأیید کرد که در حمله روز جمعه نیروهای ضد تروریستی پلیس فرانسه برای پایان دادن به گروگان‌ گیری در سوپرمارکت یهودی در پاریس، چهار تن کشته‌ شده‌اند. اولاند در ادامه از مردم فرانسه دعوت کرد تا روز یکشنبه این هفته در راهپیمایی وحدت ملی ضد تروریستی شرکت کنند.


او تأکید کرد که باید از همه امکانات فرانسه برای محافظت از مؤسسات و افرادی که در معرض تهدید هستند، استفاده کرد.


به گفته وی فرانسه تدابیری پیشگیرانه برای جلوگیری از حوادث تروریستی اتخاذ کرده است.


در همین حال جیمز کامرون، نخست‌وزیر بریتانیا و آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان نیز اعلام کرده‌اند که روز یکشنبه برای حضور در تظاهرات ضد تروریستی به پاریس سفر خواهند کرد.


کامرون در تویی‌تر نوشت: من دعوت رئیس‌جمهور اولاند را برای حضور در راهپیمایی وحدت که این یکشنبه در پاریس برگزار می‌ شود، پذیرفته‌ام. ارزش‌هایی را که شارلی ابدو به جای گذاشته است، گرامی می‌داریم.


مرکل نیز با اشاره به حضور خود در راهپیمایی روز یکشنبه گفت: به نظرم این نشانه مهمی از دوستی فرانسه و آلمان است که ما در چنین لحظه‌ای کنار یکدیگر می‌ ایستیم. من تحت تاثیر عملکرد مردم فرانسه قرار گرفته‌‌ام که چگونه برای مقابله با این حمله وحشیانه کنار یکدیگر ایستادند.


از سویی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل هم خواستار ادامه تدابیر امنیتی شدید در مناطق یهودی‌نشین فرانسه شده است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب