حق ایران میزبانی از مسابقات جهانی است/ فرصت کسب 8 مدال المپیک را از دست نمیدهیم
محمدصادق فرجی رئیس فدراسیون کاراته در خصوص اینکه تیمهای ملی کاراته با قهرمانیهای متوالی که در مسابقات اخیر به دست آوردهاند، انتظارات را از خود بالا بردهاند، به خبرنگار ورزشی آنا، گفت: «ما هم به این موضوع واقفیم که برای همواره ماندن در اوج باید تلاش کرد و تمرینات را به صورت شبانهروزی دنبال کرد. البته این نکته را هم باید به خاطر داشته باشیم که برای بهترین بودن باید شرایط مهیا باشد. کاراتهکاهای تیم ملی ایران ثابت کردهاند که پتانسیل بهترین بودن را دارند، ولی نیاز به حمایت هم وجود دارد که باید اجرایی شود.»
او در واکنش به این نکته که کاراته چگونه میتواند در بازیهای آسیایی و بهخصوص المپیک بازوی اثرگذار کاروان ورزشی ایران باشد، گفت: «کاراته در بازیهای آسیایی گذشته مدالهای خوشرنگی را برای ایران به دست آورد و در این دوره هم که سال آینده رقابتهای آن برگزار میشود خواهد توانست در بخش مدال آوری موفقتر عمل کند. ما به جای تاکید بر مشکلات مالی که در تمامی فدراسیونها وجود دارد، بیشتر تلاش خواهیم کرد تا با کسب قهرمانیهای مختلف توجهات مالی را به سمت خودمان بیشتر کنیم و به این صورت بودجهمان را افزایش دهیم و البته در بخش جذب اسپانسر نیز موفق عمل کنیم.»
رئیس فدراسیون کاراته خاطرنشان کرد: «ما از حالا برنامه داریم که در المپیک 2020 حضوری موفق داشته باشیم. ما فرصت کسب 8 مدال را داریم که برای رسیدن به این مدالها باید در ابتدا بتوانیم سهمیه ورود به مسابقات را به دست آوریم. این کار آسان نیست و نیاز به حضور در رقابتهایی است که از طریق آن امتیازات ورودی و مجوزها صادر میشود. البته نباید فراموش کنیم که ملیپوشان کاراته نیاز به این دارند که همواره با انگیزه باقی بمانند تا در راه رسیدن به المپیک و کسب مدال ناکام نباشند. هدف ما این است که در المپیک توکیو حضور ماندگاری داشته باشیم و برای رسیدن به این هدف همه تلاشمان را خواهیم کرد.»
وی درباره اینکه تلاش برای گرفتن میزبانی ایران در رقابتهای آسیایی و جهانی به کجا رسید، بیان داشت: «با توجه به قهرمانی ایران در آسیا انتظار از فدراسیون جهانی کاراته و کنفدراسیون آسیا این است که توجه بیشتری به ما کنند. ایران با قهرمانیهایی که به دست آورده این حق را دارد که میزبان مسابقات آسیایی و حتی جهانی باشد. پیشنهاد ما این بوده که رقابتهای مردان در ایران و بانوان در کشور دیگری به طور همزمان برگزار شود. در حال حاضر میزبانی به کشورهایی داده میشود که حتی نیمی از قهرمانیهای ما را هم ندارند و کل ورزشکاران کاراته آنها به اندازه نفراتی که در رقابتهای انتخابی داخلی خودمان شرکت میکنند هم نیست.»
فرجی در باره اینکه چرا کاراته هنوز موفق نشده برای خود سالن اختصاصی داشته باشد و خانه کاراته چه زمانی تاسیس میشود، گفت: «کاراته به تنهایی نمیتواند سالن اختصاصی داشته باشد و نیاز به حمایت دارد. همانطور که گفتم با قهرمانیهای مختلفی که به دست خواهیم آورد توجهات را به خود جلب می کنیم تا بهزودی صاحب سالنی اختصاصی شویم.»
او خاطرنشان کرد: «یکی از فواید قهرمانیهای اخیر کاراته این بوده که خوابگاه و سالن شماره دو مجموعه ورزشی آزادی با دستور وزیر ورزش در اختیار فدراسیون کاراته قرار گرفته است. با این کار نگرانی برای برگزاری اردوها و تمرینات نخواهیم داشت. بدون شک با ادامه نتیجهگیری کاراتهکاها دیگر امکانات مورد نیاز ما هم تامین میشود.»
انتهای پیام/