دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 تير 1396 - 10:57
نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی در گفت و با آنا؛

در کشتی کلاسیک هر دو زن کشتی‌گیر پوشش یکسان دارند/ کار آموزش مربیگری را با مربیان ژاپنی و اوکراینی در ایران آغاز کردیم

نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی گفت: تاکنون ۶ دوره پیش‌نیاز مربیگری کشتی کلاسیک بانوان را زیر نظر مدرس اوکراینی برگزار کردیم و در صورت قبولی افراد متقاضی کلاس آموزشی دیگری در شهریور ماه زیر نظر مربی ژاپنی داریم.
کد خبر : 194769

مریم منظمی نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره راه اندازی کشتی کلاسیک بانوان(با پوشش کامل) گفت: «ما در جهان خانم هایی زیادی داریم که در کشتی آزاد فعالیت می‌کنند اما کشتی کلاسیک سبک جدیدی است که اتحادیه جهانی کشتی با آن موافقت کرد و قرار است در ایران این سبک کشتی را راه بیاندازیم.»


وی ادامه داد: «تفاوت این کشتی با کشتی آزاد ( دوبنده) نوع پوشش آن است اما تکنیک های فنی این رشته مانند کشتی آزاد زنان است، اما بخشی از قوانین آن با کشتی آزاد زنان تفاوت دارد و با توجه به پوششی که دارد در دو تایم دو دقیقه ای برگزار خواهد شد. در واقع کشتی (کشتی کلاسیک با پوشش کامل) فرصتی خوب برای ایران و کشورهای اسلامی است که از این فرصت، برای ورود تدریجی این سبک به رقابت های بین‌المللی بزرگ استفاده کنند و به همین منظور در حال فراهم کردن مقدمات راه‌اندازی این کشتی هستیم تا بانوان ایرانی با توجه به اشتیاقی که به کشتی دارند در این رشته فعالیت کنند و به میادین بین‌المللی راه پیدا کنند.»


نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی همچنین در مورد نوع پوشش کشتی کلاسیک گفت: «این لباس از دو نوع پوشش اصلی تشکیل می‌شود. لباس اول از مچ پای ورزشکار تا سر آن است و لباس دوم هم که روی لباس اول قرار می‌گیرد یک تیشرت و شلوارک است که کاملا پوشیده است و مناسب برای کشورهایی است که از نظر مسائل شرعی نمی توانستند در این رشته فعالیت کنند. اما حالا با این لباس مشکل از بابت پوشش برطرف شد و بانوان ایرانی هم می توانند مانند سایر کشورهای اسلامی در میادین رسمی حضور پیدا کنند.»


منظمی در ادامه صحبت هایش اظهار کرد: «‌شاید پیش خودتان فکر کنید که کشتی گرفتن با این نوع پوشش کاری سخت و غیرممکن خواهد بود اما در واقع این گونه نیست. هر دو کشتی گیر باید این گونه پوشش را داشته باشند و فقط مخصوص کشورهای اسلامی نیست. این سبک و سیاق جدیدی است برای کشتی گیران بانوان مسلمان تشکیل شده است و اتحادیه جهانی هم با برگزاری این رقابت‌ها برای مسابقات ملی بانوان از سوی ایران موافقت کرده است و از این پس ایران می‌تواند این مسابقات را برگزار کند.»


نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی به اقدامات فدراسیون برای راه اندازی این رشته اشاره کرد و گفت: «برنامه‌ریزی جهت راه‌اندازی این رشته به برگزاری ۱۳ دوره آموزشی پیش نیاز مربیگری در ۱۲ استان کشور ختم شد. ما تاکنون ۶ کلاس از ۱۵ دوره آموزشی پیش نیاز مربیگری را برگزار کرده‌ایم و ۵۱ نفر این دوره‌ها را با موفقیت پشت سر گذاشته‌اند. ۷ کلاس دیگر نیز تا پایان مردادماه برگزار خواهیم کرد که این دوره ها ۴ روزه است و در پایان توسط مدرس اوکراینی آزمون عملی از متقاضیان گرفته می‌شود.»


وی ادامه داد: «در پایان این دوره نفراتی که موفق به کسب نمره قبولی شده اند در کلاس مربیگری کشتی کلاسیک که شهریور ماه با حضور یک مدرس ژاپنی برگزار می‌شود، شرکت خواهند کرد. افرادی که در این کلاس موفق شوند به صورت رسمی مربی درجه ملی کشتی کلاسیک بانوان خواهند شد.»


نایب رئیس بانوان فدراسیون کشتی همچنین گفت: «‌سیاست فدراسیون برای راه‌اندازی این رشته در دو جهت است یکی کار مربیگری و دیگری هم کار داوری است به همین منظور در بخش داوری نیز دو دوره پیش نیاز در استان‌های البرز و یزد برگزار کرده ایم و داوران برتر در کلاس خانم «ادیت دوژا» داور المپیکی از کشور ایتالیا در تهران حضور یافتند. ضمنا یک دوره کلاس هم در خراسان رضوی برگزار کرده‌ایم و سه دوره دیگر نیز تا پایان مردادماه در شهرهای مختلف برگزار خواهد شد. خانم «گاناواسلینکو» برای انجام آموزش در شهرهای مختلف نیز حضور می‌یابند و معرفی افرادی که می توانند به عنوان ورزشکار (کشتی گیر) نیز فعالیت نمایند توسط وی انجام می‌شود.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب