افزایش شتاب طلاق در کشور/ ۸۰ درصد طلاقها در سنین کمتر از ۳۰ سال اتفاق میافتد
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر محمد اسماعیل مطلق در نشست خبری که به مناسبت «سلامت جوانان» در وزارت بهداشت برگزار شد، گفت: برنامه هفته سلامت جوان با شعار «پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت» در روز ۹ خرداد سالجاری که مصادف است با تولد حضرت علی اکبر به منظور حفظ و ارتقای سلامت جوانان در تمام ابعاد سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی با مشارکت تمامی ذینفعان درون و برون سازمانی برگزار میشود.
وی افزود: سلامت جوانان یک مساله فرابخشی است که نیاز به همکاری تمام سازمانهای متولی دارد.
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در ادامه تصریح کرد: اهداف اصلی برگزاری هفته سلامت جوانان حساسسازی اجتماعی و معطوف کردن توجه جوانان به سلامت خود و حیطههایی است که باید به آن توجه کنند و آگاه سازی اجتماعی در خصوص سیاستهای ابلاغی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری، اطلاع رسانی به خانوادهها در حیطههای اولویتدار سلامت جوانان، آشنایی با واحدهای ارائه دهنده خدمات سلامت به جوانان و ضرورت برنامه ریزی به منظور تامین منابع جهت ارائه خدمات در آینده برای گروه سنی ۱۸ تا ۳۰ سال از جمله برنامههای هفته سلامت جوانان است.
وی افزود: برگزاری نمایشگاه پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت از دیگر برنامههای هفته سلامت جوانان است که در ۱۳۰ شهرستان و ۵۷ دانشگاه و دانشکدههای علوم پزشکی از ۳۰ اردیبهشت تا ۹ خرداد با مشارکت فعال کارشناسان سلامت، دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس برگزار میشود که در این خصوص هماهنگیهایی با ائمه جمعه انجام شده تا سخنرانی با محوریت جوان پویا و بالنده داشته باشند.
وی راه اندازی غرفههای مشاوره در خصوص سبک زندگی سالم و ارزیابی سلامت جوانان ۱۸ تا ۳۰ سال طبق بسته خدمات جوانان را یکی دیگر از برنامههای این هفته دانست.
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه امسال تمام جمعیت حاشیه شهرهای ۲۰ تا ۵۰ هزار نفر تحت پوشش بستههای خدمت بهداشتی قرار گرفتهاند، گفت: از جمله مهمترین برنامه این بسته کاهش مرگ و میر کودکان و نوزادان، کاهش مرگ و میر مادران، کاهش مرگ گروه سنی ۳۰ تا ۷۰ سال جزو استراتژیهای تحول در بهداشت بود.
مطلق با توجه به اجرای برنامههایی در خصوصی بارداری سالم، افزود: نرخ جانشینی فرزند از ۱. ۸ باید به ۲. ۱ حدجانشینی برسد.
وی در ادامه با توجه به افزایش شتاب طلاق در کشور، گفت: بیشتر طلاق در سال اول و ۸۰ درصد طلاقها در سنین کمتر از ۳۰ سال اتفاق میافتد که نقش والدین، خیران و همچنین مسایلی مانند اشتغال و مسکن در این رابطه حائزاهمیت است.
مدیر کل دفتر سلامت جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت، ادامه داد: ۶۶ درصد زوجین بلافاصله بعد از ازدواج تمایل به فرزند آوری داشته و نیاز به فرزند آنان نیز ۲. ۳ فرزند است.
انتهای پیام/