مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان بزودی گشایش مییابد
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر ابوالفضل جعفر قلیخانی در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و نمایندگان نشریات محلیبه سوالات خبرنگاران پاسخ داد و درباره موقوفی بودن دانشکده هنر و معماری این دانشگاه گفت: کسی تا به حال هیچ دلیل مستندی مبنی بر موقوفه بودن منزل مرحوم شوکت سعیدی ارایه نداده است و شایسته هم نیست که با این وضعیت ذهن ها را درگیر کنیم که دیگر کسی حاضر به انجام کار خیر نشود و برای ما هم فرقی ندارد که وقفی باشد یا نباشد مهم نیت دانشگاه بوده که این خانه تاریخی مخروبه را به دانشکده تبدیل کرده و اگر روزی مدرک معتبری دال بر وقفی بودن این مکان ارائه شود ما تابع قانون خواهیم بود و هیچ ادعایی هم نخواهیم داشت.
رئیس دانشگاه آزاد سیرجان گفت: دانشکده هنر و معماری به روی علاقه مندان باز است و هر کس که می خواهد می تواند از این مکان زیبا بازدید کند چراکه متعلق به همه است نه تنها دانشکده معماری بلکه کل دانشگاه آزاد اسلامی متعلق به همه مردم ایران است و چیزی که متعلق به همه مردم باشد همه مردم اجازه نمی دهند که آسیب ببیند.
جعفرقلیخانی ورشکستگی دانشگاه آزاد اسلامی را تکذیب کرد و افزود: اصلا چنین چیزی نیست، دانشگاه آزاد مجموعه ای است که روی پای خودش ایستاده و اتکا به دولت نداشته و از بودجه دولت ارتزاق نکرده و یک نهاد مردمی و شجره طیبه ای است که خداوند به آن برکت داده و با نیت خالص راه اندازی شده و چراغی است که ایزد برافروخته و همیشه هم روشن و نورانی خواهد ماند.
وی در باره تعطیلی برخی رشته ها گفت: اقتضای اجتماعی و اقتضای زمان ایجاب می کند که برخی رشته های جدید ایجاد شوند و برخی رشته هایی که داوطلب و محبوبیت ندارند و رشته هایی که در جامعه اشباع شده اند و جامعه به آنها نیاز ندارد، تعطیل شوند ولی این بدین معنی نیست که دانشگاه آزاد اسلامی در حال ورشکسته شدن است.
جعفرقلیخانی با توجه به فعالیت های ورزشی دانشگاه گفت: ما در دانشگاه تیم های ورزشی مان را تشکیل دادیم، ساماندهی کردیم و یکی از موفق ترین واحدهای استان در حوزه ورزش، واحد سیرجان است و تقریباً در همه رشته های فعال دانشگاه آزاد اسلامی قهرمان و یا نایب قهرمان شده است. سال گذشته مجموعه ورزشی شامل سالن چندمنظوره و سالن های جانبی و پیست دو و میدانی را ایجاد کردیم.
رئیس دانشگاه اسلامی سیرجان با توجه به فعالیت تشکل های سیاسی دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: همه تشکل ها را حمایت و همکاری کرده و به آنها آزادی عمل داده ایم و اگر جایی مانعی برای فعالیت هایشان بوده چه در حوزه تفکر ما و چه در حوزه مخالف تفکر ما سعی کرده ایم آنها را برطرف کنیم.
جعفرقلیخانی درباره راه اندازی بیمارستان دانشگاه آزاد در سیرجان گفت: تاسیس بیمارستان فعلا با توجه به وجود بیمارستان ها و مجوزهای جدید موجه نیست. در مورد رشته های پزشکی با دانشکده علوم پزشکی تفاهم هایی داشته ایم و هنوز هم به تفاهم هایمان پایبند هستیم و قرار شده که در حوزه پزشکی هم افزایی داشته باشیم یعنی امکاناتی که متعلق به همه جامعه است ما صرف رقابت نکنیم تا بتوانیم وضعیت خوبی در سیرجان داشته باشیم و در خدمت توسعه علوم پزشکی در سیرجان باشیم.
جعفرقلیخانی درباره پروژه های دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان گفت: در حال راه اندازی مرکز رشد دانشگاه هستیم که در راستای ایجاد شرکت های دانش بنیان و حمایت از فعالیت های دانش بنیانی آنان است و بزودی آن را افتتاح خواهیم کرد. اکنون منتظر سیاست های جدید ابلاغی و در حال مطالعه پروژه های جدید هستیم.
جعفرقلیخانی ارتباط با توسعه صنعت سیرجان را یادآور شد و گفت: به عنوان یک فرد دانشگاهی رشد صنعتی سیرجان را توسعه نمی دانم. در نتیجه دانشگاه آزاد اسلامی با توسعه هماهنگ است و همانقدر که در حوزه صنعت سرمایه گذاری می کنیم در حوزه محیط زیست هم سرمایه گذاری می کنیم. شما نمی توانید صنعت را بدون محیط زیست ببینید. ما با رشد بی رویه صنعت در سیرجان همسو نیستیم ولی با توسعه صنعتی همسو هستیم و توسعه رشته های دانشگاهی سبب توسعه علمی، صحیح و پایدار می شود.
حعفرقلیخانی در باره کاهش شهریه ها در دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد با توجه به شرایط اقتصادی جامعه و تورمی که وجود دارد نمی تواند کاهش شهریه داشته باشد چون واقعیت این است که فعالیت های آموزشی سودآور نیستند و خیلی از واحدهای دانشگاه آزاد با مشکلات مالی روبرو هستند ولی این سیاست وجو دارد که ما به عنوان یک دانشگاه کارآفرین شرایطی را بوجود بیاوریم که دانشجو در حین تحصیل بتواند بخشی از شهریه اش را از طریق فعالیت در حوزه رشته خودش تامین کند و دانشگاه باید کارآفرین باشد و ما در حال آماده سازی این سیاست هستیم.
رئیس دانشگاه اسلامی سیرجان با توضیح راه اندازی سما سیرجان گفت: سما سیرجان بهترین مرکز آموزشی کشور است. در این مجموعه علاوه بر برنامه های آموزشی مد نظر آموزش و پرورش کلاس های مهارت آموزی، مهارت های فردی و آموزش دو زبان خارجی را نیز در برنامه آموزشی خود داریم.
وی ادامه داد: هدف این است دانش آموزی که وارد این مجموعه می شود در پایان کلاس نهم یک فرد باسواد و دارای مهارت تحویل جامعه شود و اگر این فرد خواست ادامه تحصیل بدهد مشکلی از نظر علمی نداشته باشد و یا اگر خواست وارد بازار کار هم شود مشکلی از نظر مهارت نداشته باشد و به راحتی بتواند وارد بازار کار شود و از پایه دهم به بعد برنامه برای آن دسته از دانش آموزانی که قصد ادامه تحصیل در مقاطع آموزشی بالا تر را دارند تنظیم شده و تمام نیازهای علمی و عملی برای آنها تا مقطع ورود به دانشگاه در حد استاندارد و خوب آموزش داده خواهد شد.
26 میلیارد ریال به دانشجویان وام دانشجویی اعطا کردیم
دکتر محمدحسین نکویی معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز در این نشست خبری با ارائه گزارشی از وضعیت مالی واحد سیرجان پس از تجمیع با واحد علوم و تحقیقات گفت: سال 95 در برخی از رشته ها کاهش شهریه داشتیم اما دارای اندوخته مثبت بودیم و 26 میلیارد ریال به دانشجویان وام دانشجویی اعطا کردیم.
معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان هم در این نشست خبری گفت: مرکز رشد واحد سیرجان بزودی راه اندازی می شود و در آن از طرح ها و ایده های افرادی که طرح و ایده دارند اما امکانات لازم را برای به ثمر نشاندن این ایده ها ندارد، حمایت می شود و بخش هایی از هزینه های طرح هایی را که قابلیت های لازم داشته باشند را نیز حمایت می کند.
دکتر مسعود بهشتی با تاکید بر اینکه ایده ها باید نو باشند و قابلیت تبدیل شدن به فن آوری را داشته باشند تا ما از آنها حمایت کنیم، گفت: در استان کرمان موفق به جذب 100 درصدی بودجه پژوهشی در سال 95 شدیم.
انتهای پیام/