نیاز به تولید دانش بومی در زمینه آسیبهای اجتماعی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، موسوی چلک در نشست هماهنگی همایش ملی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی که با حضور جمعی از مسئولان استان در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند برگزار شد با اشاره به اینکه ضرورت و اهمیت موضوع برگزاری این همایش به دلایل متعدد اجتماعی بسیار روشن است، گفت: روند مصرف مواد مخدر و معضل اعتیاد و حلقههای آسیب و جرایم مرتبط با آن و نیز ناهنجاریهای دیگری چون سکونتگاه های غیررسمی کودک آزاری، سالمند آزاری، همسر آزاری و نیز کودکانه شدن آسیبهای اجتماعی نگرانیهای بسیاری برای مسئولان و دلسوزان نظام ایجاد کرده است.
وی با توجه به اینکه طرح برگزاری این همایش از یک سال قبل آغاز شده اظهار کرد: خوشبختانه همکاری و استقبال مسئولان استان از برگزاری این همایش نقطه قوتی است که نتایج بسیار خوبی خواهد داشت.
موسوی چلک افزود: زمان برگزاری این کنفرانس ملی آذر ۹۴ تعیین شده و محورهای اولیه این همایش مشخص شده و در عین حال همه صاحب نظران و علاقه مندان میتوانند پیشنهادات ارزشمند خود را درباره محورهای این کنفرانس به دبیرخانه اجرایی که در دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند فعال است ارائه کنند.
رئیس انجمن مددکاری اجتماعی ایران افزود: ماهیت این همایش تمرکز روی سیاست گذاری امور اجتماعی است و انشاءالله خروجی این همایش روی سیاست گذاریهای کلان کشور تأثیر گذار خواهد بود.
دکتر آصف زارع هم به بیان اهمیت موضوع پیشگیری از آسیبهای اجتماعی پرداخت و اظهار کرد: یکی از دلایل دعوت از مسئولان دستگاه های مختلف استان برای حضور در این نشست استفاده از تجربیات موفق و کاربردی همه دستگاهها در موضوع شناخت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی است.
رئیس واحد بیرجند افزود: استان خراسان جنوبی میزبان کنفرانس ملی پیشگیری از جرم و آسیبهای اجتماعی است.
زارع توجه و دغدغه مسئولان ارشد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به این مسأله را یادآوری کرد و گفت: بیشترین تأکید را در حوزه مسائل اجتماعی رهبر معظم انقلاب دارند و حتی در متن حکم ریاست قوه قضائیه به طور ویژه به این موضوع پرداختهاند.
در ادامه این جلسه محمد حسن اکبری مطلق مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی، غلامرضا جعفرپور مقدم مدیر مسئول روزنامهٔ آوای خراسان جنوبی، علی زندی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، مژگان شریفی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی، سرگرد حیدری رئیس دفتر تحقیقات کاربردی فرماندهی انتظامی استان، مهندس علیزاده نماینده اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی و رادنیا معاون اداره کل آموزش و پرورش و مهرور نمایندهٔ ورزش و جوانان و یساری نمایندهٔ اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان و دکتر محمدی معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند به بیان دیدگاهها و پیشنهادات خود پرداختند.
انتهای پیام/