دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 خرداد 1396 - 16:11
رئیس سازمان نظام پزشکی:

تبلیغات ماهواره‌ای در زمینه سلول‌های بنیادی تایید نمی‌شود

رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه تبلیغات ماهواره‌ای در زمینه سلول‌های بنیادی تایید نمی‌شود، عنوان کرد: در شبکه‌های ماهواره‌ای گاهی تبلیغی دیده می‌شود که سلول‌های بنیادی به صورت قرص ارائه می‌شود، این تبلیغات کاذب بوده و برای فریب افکار عمومی است.
کد خبر : 182160

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر علیرضا زالی، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور صبح امروز در اولین همایش ملی کاربرد سلول‌های بنیادی در پزشکی که در دانشکده بهداشت دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: در کشور ما تحولات زیادی در زمینه سلول‌های بنیادی به وجود آمده است. در واقع کشور ما در برخی از علوم در مرز دانش حرکت کرده که یکی از استراتژیک‌ترین این علوم، سلول‌های بنیادی است.
رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه در حال حاضر در زمینه سلول‌های بنیادی اقدامات زیادی نهادینه شده است، افرود: در زمینه خدمات و پژوهش در زمینه سلامت به سلول‌های بنیادی توجه زیادی شده و این علم توانسته جایگاه مقتدر خود را در نظام سلامت پیدا کند.
وی با بیان اینکه موفقیت‌های حاصل شده در زمینه سلول‌های بنیادی از افتخارات ملی به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: اقداماتی که انجام شده، علم سلول‌های بنیادی را مستقل کرده و در واقع این اقدامات بر پایه خودکفایی صورت گرفته و در منطقه و فرامنطقه جایگاه ممتازی را در این زمینه داریم.
زالی نگاه افراط و تفریط را در علم سلول بنیادی مردود شمرد و افزود: نباید در زمینه سلول‌های بنیادی نگاه افراطی و تفریطی داشت و در مجموعه گروه سلامت لازم است، براساس شواهد متقن حرکت کرد.
وی گفت: تبلیغات ماهواره‌ای در زمینه سلول‌های بنیادی تایید نمی‌شود. در شبکه‌های ماهواره‌ای گاهی تبلیغی دیده می‌شود که سلول‌های بنیادی به صورت قرص ارائه می‌شود، این تبلیغات کاذب بوده و برای فریب افکار عمومی است.
دکتر زالی ادامه داد: ورود به مقوله اقتصاد مقاومتی باید از اصول اقتصاد غالب در کشور باشد که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشته‌اند. همچنین دانایی محوری و تجاری‌سازی علمی برای تولید ثروت انبوه در حوزه فناوری و سلامت حائز اهمیت است که استفاده از سلول‌ها بنیادی در این زمینه می‌تواند موثر واقع شود.
رئیس سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه امروزه در زمینه سلول‌های بنیادی به ویژه در حوزه مغز و اعصاب دریچه‌های نوین علمی باز شده است، ادامه داد: ایران از دانش جهانی عقب نمانده است. امروزه دستاوردهای ارزنده‌ای در حوزه سلول‌های بنیادی داشته و در آینده در زمینه بیماری‌های مغز و اعصاب همچون پارکینسون،‌آلزایمر و تومورهای مغزی می‌توان شاهد موفقیت‌های زیادی بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب