دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 ارديبهشت 1396 - 18:05

ضیائی: اجرای برنامه پنج ساله، مهمترین اولویت و راه تعالی هلال احمر است

رئیس جمعیت هلال‌احمر گفت: موضوعی مهمتر از تدوین برنامه در جمعیت وجود ندارد و هلال احمر باید به سمت تعالی بیشتر حرکت کند.
کد خبر : 178025

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از جمعیت هلال احمر، سید امیرمحسن ضیائی در جلسه شورای معاونان جمعیت هلال احمر ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز جهانی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر و هفته هلال‌احمر به تمامی داوطلبان، امدادگران، جوانان، کارکنان، پیشکسوتان، بازنشستگان اظهار کرد: جاد دارد به همین مناسبت یاد و خاطره 476 شهید امدادگر و نجاتگر را که در خدمت‌رسانی به هموطنان و در مأموریت‌ها مرحوم یا مصدوم شده‌اند؛ گرامی داشت.


وی با تبریک میلاد با سعادت امام زمان(عج) و آرزوی اینکه همه ما بتوانیم جزو منتظران واقعی باشیم، درباره تدون برنامه پنج‌ساله جمعیت هلال‌احمر گفت: تدوین برنامه هر یک از سازمان‌ها، معاونت‌ها و ادارات کل مستقل؛ کاری بسیار دشوار بوده و فقط از عهده کارشناسان این حوزه برنمی‌آید بلکه ضروری است در این زمینه تمامی روسای سازمان‌ها و معاونت‌ها و مدیران کل با تسلط کامل، وقت بگذارند و از توان اعضای کارگروه تطبیق برنامه و بودجه جمعیت به عنوان تسهیل‌گران برنامه برای تدوین برنامه مرتبط با حوزه خود بهره ببرند.
اجرای برنامه پنج‌ساله؛ مهمترین اولویت و راه تعالی هلال‌احمر


رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه هم اکنون موضوعی مهمتر از تدوین برنامه در جمعیت وجود ندارد، افزود: بر این اساس دبیرکل جمعیت نیز باید نظارت لازم را داشته باشد تا برنامه‌ای که در سازمان‌ها و معاونت‌ها تدوین می‌شود بر مبنای برنامه پنج‌ساله مدون و نهایی جمعیت بوده و اجرایی شود. هلال‌احمر باید در سال 96 بتواند دست‌کم 4 یا 5 برنامه اساسی را اجرایی و به سمت تعالی بیشتر حرکت کند. البته همگان نقش تاثیرگذار هلال‌احمر در جامعه را حس می‌کنند و این نهاد مردمی در تمامی حوادث در صف اول خدمات بوده و قطعا این جایگاه بدون برنامه‌ریزی و اقدامات هماهنگ محقق نشده است.
همه مردم، مسئولان و نخبگان، قدردان زحمات و تلاش‌های هلال‌احمری‌ها هستند


ضیائی با بیان اینکه در یک‌سال گذشته شاهد افزایش چشمگیر حوادث در کشور بوده‌ایم، تصریح کرد: البته در این میان در برخی استان‌ها نیز شاهد حادثه‌ای مهم نبودیم و لذا ضروری است تا در این استان‌ها مانورهای توان‌افزایی و آمادگی در برابر حوادث به‌منظور حفظ آمادگی و توانمندی برگزار شود.


وی با اشاره به اینکه امروز مردم، مسئولان و نخبگان کشور، هلال‌احمر را بیش از گذشته می‌شناسند و قدردان زحمات و تلاش‌های کسانی هستند که صادقانه برای آنها فداکاری می‌کنند، افزود: این مهم نشان می‌دهد که بنیانگذار نهضت بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر(هانری دونان) با خلوص نیت بزرگی در این راه گام برداشته و این نهضت را بنیان گذاشته است و اثر نیت پاک انسان‌ها می‌تواند در طول زمان اثرات ماندگار و برجسته‌ای داشته باشد و باز هم امروز خداوند را شاکریم که هلال‌احمر در عرصه بین‌المللی نیز در بالاترین سطح موجب افتخار کشور شده است و این مهم هم در نزد مسئولان بلندپایه کشور و هم از سوی اکثریت قریب به اتفاق جمعیت‌های صلیب‌سرخ و هلال‌احمر دنیا بارها عنوان و اذعان شده است.
تاکید بر دستیابی به رتبه نخست در خدمات داوطلبی


ضیائی افزود: علاوه بر اینکه اکنون باید جامعه‌ای آماده در حوادث داشته باشیم (که البته با طرح خادم به دنبال تحقق این مهم هستیم)؛ باید با استفاده از علم و تجربه روز دنیا تمام ظرفیت‌ها، تخصص‌ها و نخبگان حوزه‌های مختلف را گرد هم آوریم تا بتوانیم علاوه بر اینکه در زمینه تعداد داوطلبان رتبه نخست را در میان سایر جمعیت‌های ملی داریم؛ خود را به سطح کشوری با رتبه نخست در خدمات داوطلبی ارتقا داده و این مهم را در افق نهایی اهداف خود قرار دهیم.



فراهم کردن زمینه شناسایی و ارتقا مدیران توانمند از شهرستان‌ها به استان و ستاد


رئیس جمعیت هلال‌احمر با تاکید بر اینکه سیاست بهره‌گیری از نیروهای جمعیت در سمت‌های مختلف همچنان ادامه خواهد داشت، تصریح کرد: اگر چه گاهی نیاز است تا از نیروهای بیرونی جمعیت به صورت نادر و برخی پست‌ها استفاده کرد، اما این زمانی است که نیاز به تخصص خاص و ویژگی مدیریتی متمایزی برای انجام کاری خاص باشد؛ در غیر این‌صورت همواره باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که مدیران توانمند هلال‌احمر از شهرستان‌ها به استان‌ها و از استان به ستاد ارتقا یافته و زمینه حضور آنها در مدارج بالاتر فراهم شود و همین آموزش مستمر را مانند حلقه‌ای پیوسته به صورت مستمر ادامه دهیم.


وی با تاکید بر اینکه باید سیستم ارزیابی عملکرد در جمعیت را بازبینی کرد، خاطرنشان کرد: این حوزه باید بتواند ارتقا سطح عملکرد جمعیت را با اقداماتی جدید و علمی تسهیل کند و امیدوارم با سوابق آقای ابراهیمی و حضور وی در جایگاه‌های مختلف جمعیت، این مهم محقق شود.
تاکید بر تدوین طرح‌های شاخص برای همکاری با دانشگاه‌های معتبر کشور


رئیس جمعیت هلال‌احمر برگزاری همایش امداد و نجات؛ مدیریت و مسئولیت از منظر فقه و حقوق را تجربه بسیار مفیدی در همکاری با دانشگاه، عنوان و اظهار کرد: ضروری است تا مقالات این همایش از طریق روزنامه شهروند به مرور منتشر شده و در اختیار مخاطبان قرار گیرد. در مجموع جمعیت هلال‌احمر باید از پتانسیل دانشگاه‌ها بهره بسیاری گرفته و از طریق همکاری با دانشگاه‌های معتبر زمینه را برای رفع بسیاری از مشکلات و مسائل پیش‌رو فراهم کند و لذا ضروری است تا هر یک از سازمان‌ها و معاونت‌ها دو تا سه طرح برجسته و متناسب خود را برای همکاری با دانشگاه‌های معتبر کشور، آماده و ارائه کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب