افزایش قابل توجه ثبت فرآوردههای طبیعی و سنتی از سوی سازمان غذا و دارو
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، امیر حسین جمشیدی اظهار کرد: دورهای که در آن به سر میبریم بیشک یکی از موفقترین دورههای کاری حوزه فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل بوده است؛ زیرا علاوه بر افزایش قابل توجهی که در تعداد ثبت فراوردههای این حوزه داشتهایم از منظر تشکیلاتی نیز موفق به پیمودن گامهای موثری شدهایم.
مدیر کل نظارت بر فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو افزود: پس از ایجاد مدیریت و ادارات متناظر در معاونتهای غذا و داروی استانها که در مجموع شامل 14 دانشگاه سطح یک، 14 دانشگاه سطح دو، 9 دانشگاه سطح سه و 5 دانشگاه سطح چهار است؛ برخی امور محوله و وظایف اجرایی را به دانشگاهها تفویض و برون سپاری کردیم.
وی، موارد تفویض اختیار به قطبها بر اساس رای کمیته فنی را شامل انجام بازدید ادواری از کارخانههای تحت پوشش و بازدیدهای درخواست موافقت اصولی عنوان کرد و از بازدیدهای درخواست پروانه تاسیس و GSP/GDP از مراکز پخش سراسری و استانی و همچنین انجام بازدید از داروخانههای طرح ساماندهی به عنوان دیگر موارد واگذاری امور نام برد.
جمشیدی با بیان اینکه سیاست کلی سازمان غذا و دارو در این دوره بر چابکی، شفافیت و تسریع در امور بنا نهاده شده، یادآور شد: یکی از مصداقهای موثر در این مسیر تفویض اختیارات به معاونتهای غذا و دارو بوده است.
وی رسیدگی به شکایات و فراخوان محصول و انجام PMQC محصولات تحت پوشش بر اساس برنامه اعلامی را از دیگر برونسپاریهایی دانست که از سوی اداره کل متبوعش به دانشگاهها واگذار شده است.
انتهای پیام/