دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 ارديبهشت 1394 - 14:22
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد

لزوم تشکیل کارگروهی برای تحقق مدیریت یکپارچه­ شهری در حوزه سلامت

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران گفت: همانطور که وزیر پیشنهاد کردند لازم است کارگروهی در جهت تحقق مدیریت یکپارچه­ شهری در حوزه سلامت ایجاد شود.
کد خبر : 17700

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد سالاری در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورای شهر تهران پس از گزارش وزیر بهداشت در صحن علنی اظهار کرد: اقدام بنیادی شما در حوزه طرح نظام سلامت کشور که مورد تأیید مسئولان کشور، جامعه پزشکی و مردم قرار گرفته، قابل تقدیر است.


وی افزود: من معتقدم این جلسه می‌­تواند نقطه عطفی باشد در راستای تعاملات شورای شهر و شهرداری تهران با وزارت بهداشت در حوزه­ سلامت، که همانطور که وزیر پیشنهاد کردند لازم است کارگروهی در جهت تحقق مدیریت یکپارچه­ شهری در حوزه سلامت ایجاد شود.


رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران ایجاد کمیسیون هفتم تخصصی در دولت که موضوع آن بررس چالش‌ها و مشکلات کلانشهر تهران و سایر کلانشهر‌های است را یکی از دستاوردهای حضور وزرای دولت در شورای اسلامی شهر تهران دوره چهارم دانست، چرا که در آن تصمیمات بسیار مهمی به ویژه در تدوین لایحه مدیریت یکپارچه شهری اتخاذ می‌شود.


سالاری در خصوص مشکل فاضلاب­‌های بیمارستانی که مرتبط با شهرداری تهران و مجموعه شهروندان تهرانی است، گفت: ورود فاضلاب‌های بیمارستانی به شبکه­ آب‌­های شهر تهران به ویژه آب‌­های سطحی و چاه­‌های جذبی یکی از نگرانی­‌هایی است که وجود دارد. با توجه به اینکه بعضا آب­‌های سطحی برای آبیاری محصولات کشاورزی استفاده می‌­شود، که از همین طریق نیز در چرخه تغذیه‌ای شهروندان تهرانی قرار می‌گیرد، وزارت بهداشت باید ضمن ارائه اقدامات و برنامه‌­ریزی‌­های انجام گرفته در این خصوص، توضیح دهد.


روزانه 90 تن زباله بیمارستانی در تهران تولید می‌شود


رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه روزانه ۹۰ تن زباله بیمارستانی در تهران تولید می‌­شود، گفت: متأسفانه اکثر بیمارستان­‌های کشور سیستم تصفیه‌خانه یا دستگاه­‌های بی‌خطرسازی زباله را ندارند و به گفته­‌ یکی از مسئولان، ۴۰ درصد بیمارستان­‌های تهران تصفیه‌خانه ندارند و فاضلاب آن‌ها وارد آب‌های سطحی و چاه‌­های جذبی می‌­شود و وزارت بهداشت ملزم به انجام اقداماتی در این راستاست.
وی با اشاره به موضوع آلودگی آب شهر تهران و شائبه­‌هایی که مبنی بر وجود نیترات و فنول در آب مطرح شده است خواستار توضیحات وزارت بهداشت در این خصوص شد.


وی با ابراز نگرانی در رابطه با شیوع گسترده سرطان که اکنون به یک سونامی تبدیل شده است، خواستار توضیحات وزیر بهداشت به عنوان متولی سلامت مردم در مورد کیفت مواد غذایی و مواردی چون استفاده از روغن پالم در لبنیات، خمیر مرغ، گوشت‌­های آلوده و غیره و همچنین اقدامات انجام شده در این راستا شد.


رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران به عنوان آخرین سوال از وزیر بهداشت موضوع پارازیت­‌ها که همچنان تهدیدی جدی برای سلامت جامعه به شمار می‌­رود و آثار مخرب آن از جمله سرطان، ناباروری و بروز ناراحتی­‌های روانی بر شهروندان است را مطرح کرد و افزود: وزارت بهداشت باید درباره تک تک این مسائل و مشکلات پاسخگو باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب