دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 ارديبهشت 1396 - 14:41
در دومین مراسم بزرگداشت روز ملی خلیج فارس انجام شد؛

اعطای تندیس مدیر برگزیده‌ جهادی به مدیرعامل بنیاد برکت

مجمع عالی نخبگان مدیریت ایران، لوح تقدیر و تندیس مدیریت برگزیده‌ جهادی کشور با رویکرد نقش‌آفرینی در اقتصاد مقاومتی را به مدیرعامل بنیاد برکت اعطا کرد.
کد خبر : 176954

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از بنیاد برکت، در دومین آیین ملی و میهنی بزرگداشت خلیج‌فارس، مجمع عالی نخبگان مدیریت ایران با بررسی ملاک‌هایی هم‌چون فعالیت‌های شفاف و سالم اقتصادی و بهره‌گیری از الگوها و فرآیندهای علمی تجربه‌شده‌ جهانی و سایر شاخصه‌های مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی، مدیرعامل بنیاد برکت را حایز استانداردهای مدیریت جهادی و فعالیت در راستای اقتصاد مقاومتی تشخیص داد و صلاحیت وی را برای عضویت در مجمع عالی نخبگان مدیریت ایران تایید کرد.


مجمع عالی نخبگان مدیریت ایران، در دومین آیین ملی و میهنی بزرگداشت روز ملی خلیج فارس و با عضویت جمعی از اندیشمندان و نخبگان حوزه‌ کسب و کار کشور تشکیل شده و قرار است به ارائه دیدگاه و نظرات مشورتی و راهبردی به مسئولان کشور بپردازد. اعضای این مجمع پس از بررسی‌های دقیق و ارزیابی علمی و سنجش عملکرد مدیران و دستگاه‌های مختلف با معیارهای مدیریت جهادی و اقتصاد مقاومتی انتخاب شده و به عضویت این مجمع درآمده‌اند.


در همین راستا تندیس و لوح تقدیری از سوی این مجمع به عارف نوروزی، مدیرعامل بنیاد برکت به عنوان مدیر نمونه در حوزه‌ مدیریت جهادی و تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اعطا شد و از عملکرد موفق بنیاد برکت در این دو حوزه، قدردانی به عمل آمد.


بنیاد برکت، وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) طی چند سال فعالیت خود، با بیش از ۷۲۵۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در مناطق محروم و کم‌تر توسعه‌یافته‌ کشور، کارنامه‌ موفقی از خود در حوزه‌های محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی، توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، توسعه‌ی عدالت آموزشی، سلامت الکترونیک، توسعه‌ خدمات بهداشتی و درمانی، امور زیربنایی و عمرانی، خدمات بیمه‌ای، حمایتی و عام‌المنفعه در مناطق محروم به جای گذاشته است.


نظر به تاکید رهبر معظم انقلاب به اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در سال‌های اخیر، نزدیک به ۵۵۰۰ میلیارد تومان از کل سرمایه‌گذاری بنیاد برکت در مناطق محروم، صرف توانمندسازی اقتصادی، تولید، اشتغال و تقویت بنگاه‌های اقتصادی در مناطق کم‌برخوردار کشور شده که در نتیجه‌ی این اقدام، بیش از ۱۸۰ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب