مربی سابق پرسپولیس: به آقایان چه ربطی دارد بازیکن ماشین گرانقیمت سوار میشود/ بازیکنان پرسپولیس حق دارند اعتراض کنند/ بازیکن در زمین کم کاری میکرد و ما گوجهاش را میخوردیم
ناصر ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی آنا، در مورد حاشیههای این روزهای باشگاه پرسپولیس و اعتصاب بازیکنان و تمرین نکردن آنها پیش از بازی با ذوبآهن گفت: «پرسپولیس بعد از قهرمانی در اولین دوره لیگ و زمان آقای عابدینی، ۶ سال رنگ جام را ندید چون هیچ پولی در باشگاه نبود. بعد از آن در سال ۸۶ و زمان حبیب کاشانی چون مدیرعامل وقت باشگاه از نظر مالی تیم را حمایت کرد این تیم قهرمان لیگ شد. در این فصل هم این تیم با عملکرد خوب طاهری که از نظر مالی توانست تیم را سروسامان دهد پرسپولیس قهرمان لیگ شد. این مساله نشان میدهد که هر وقت پول در باشگاه باشد پرسپولیس نتیجه خوبی میگیرد و غیر از آن نمیتوان انتظاری از بازیکنان داشت.»
وی ادامه داد: «بازیکنی که در اول فصل با باشگاه قرارداد میبندد و برگه قراردادی که فدراسیون فوتبال آن را تنظیم میکند توسط بازیکن و باشگاه امضا میشود، این بدان معناست که باشگاه باید حق و حقوق بازیکنان را پرداخت کند. متاسفانه در روزهای اخیر برخی از مسئولان اعلام کردند که بازیکنی که ماشین ۲۰۰ میلیونی سوار میشود، دغدغهاش چیست که اینقدر برای پول حرص میخورد. این حرف واقعا خندهدار است چون به کسی ربطی ندارد که بازیکن سوار چه ماشینی میشود. هیچ کس حق ندارد در زندگی شخصی بازیکنان دخالت کند. بازیکن دوست دارد که هر ماشینی دلش میخواهد سوار شود. یک بازیکن سالها زحمت کشیده است تا به اینجا رسیده و الان میخواهد با پولی که درمیآورد زندگی خوبی را برای خود و خانوادهاش فراهم کند.»
ابراهیمی افزود: «مدیران باشگاه در ابتدای فصل برای جذب بازیکن قرارداد میلیاردی با بازیکن میبندند و در آخر فصل اعلام میکنند که پول نداریم پرداخت کنیم. وقتی پول ندارند دلیلی ندارد که قرارداد میلیاردی با بازیکن ببندند و مبلغ قرارداد را کم کنند تا بتوانند آن را پرداخت کنند. من ۵۰ سال در این فوتبال حضور دارم و از زیروبم فوتبال خبر دارم. بازیکنی که یک میلیارد قرارداد میبندد باید ۲۴۰ میلیون تومان از قراردادش را مالیات دهد، ۲۰۰ میلیون تومان به عنوان تسویه آخر قرارداد نزد باشگاه باقی میماند و اگر بخواهیم در کل حساب کنیم نصف مبلغ قرارداد هم سهم بازیکن در یکسال نمی شود. مدیران باشگاه در حال حاضر به جای اینکه علاوه بر مبلغ قرارداد پاداش قهرمانی را هم بدهند پولی که حق بازیکن است را هم پرداخت نمیکنند. پرسپولیس که قهرمان لیگ شد اما اگر این تیم در پایان فصل سقوط هم میکرد مدیران باشگاه موظف بودند به چیزی که در برگه قرارداد ذکر کردهاند عمل کنند.»
مربی سابق پرسپولیس در خصوص برخورد بازیکنان سالهای قبل این تیم در زمان نگرفتن پولهایشان با باشگاه گفت: «من سالها مربی پرسپولیس بودم و با این تیم قهرمانی زیادی کسب کردم. در اوایل دهه ۸۰ که آقای عابدینی و آقای پروین مدیرعامل باشگاه بودند پولهای بازیکنان را تا آخر فصل پرداخت میکردند. زمان مدیریت علی پروین در باشگاه، او از کریم باقری پرسید که سال گذشته چقدر گرفتی و باقری جواب داد ۵۰ میلیون و پروین ۱۰۰ میلیون به قراردادش اضافه کرد و قراردادش را ۱۵۰ میلیون نوشت و پولش را هم تا آخر فصل پرداخت کرد.»
ابراهیمی افزود: «در سال ۸۲ و در زمان مدیریت آقای خطیب در باشگاه، بازیکنان پولهای خودشان را نگرفتند و دست به اعتصاب نزدند اما در زمین کم کاری کردند. من هم متوجه کم کاری آنها در تمرینات و زمین بازی میشدم و به پروین هم گفتم که بازیکنان بخاطر پول بازی نمیکنند و همین مساله باعث شد که من و کماسی آخر فصل از پرسپولیس رفتیم و آقایان دو سال اشمیت و زوبل را کنار پروین گذاشتند که در نهایت بعد دو سال پروین هم برای همیشه از پرسپولیس کنار رفت. این اتفاقاتی که الان در باشگاه میافتد همیشه بوده است. گاهی اوقات بازیکنان در زمین کمکاری میکنند که باعث میشود هواداران به کادر فنی بیاحترامی کنند و در همان سال ۸۲ که بازیکن در زمین کمکاری میکرد تماشاگران به سمت ما گوجه پرت میکردند.»
وی در خصوص رفتار هواداران پرسپولیس در بازی مقابل ذوبآهن و شعارهایی که علیه بازیکنان میدادند افزود: «هواداران پرسپولیس باید اینقدر معرفت داشته باشند که بدانند این بازیکنان بعد از ۱۰ سال تیم را با اقتدار قهرمان لیگ کردند. رفتار کانون هواداران باشگاه هم اصلا درست نبود که هواداران را تحریک کنند تا علیه بازیکن شعار دهند. همیشه در فوتبال مسائل روحی و روانی و مسائل مالی اصلیترین عامل موفقیت بازیکن است. بازیکنی که از نظر روحی و روانی و مالی در شرایط خوبی نباشد نمی تواند در زمین خوب بازی کند.»
ابراهیمی گفت: «چرا باید سیستم فوتبال ایران به گونهای باشد که مربیان و بازیکنان خارجی به راحتی طلب خودشان را میگیرند اما مربی و بازیکن داخلی نمیتواند طلبش را وصول کند؟ من حدود ۱۵ سال است که ۴۰ میلیون از پرسپولیس طلب دارم. در مورد این مساله به فیفا هم شکایت کردم اما فیفا میگوید اگر مربی خارجی بودی شکایتت بررسی میشد اما مسائل داخلی را باید در داخل همان کشور حل کنید. من بارها برای وصول طلبم به باشگاه رفتم و به من میگویند باید بروی از مدیرعاملی که با او قرارداد بستی پولت را بگیری. من با آقای خطیب قرارداد بستم که الان چند سالی است فوت کرده است. مربیان و بازیکنان زیادی هستند که هنوز بعد از چندین سال موفق نشده اند طلب خودشان را دریافت کنند. این سیستم غلط فوتبال ایران است که همیشه حق مربیان و بازیکنان داخلی خورده میشود و خارجیها خیلی راحت طلبشان را وصول میکنند.»
انتهای پیام/