شهیدی: آمار بیکاری در بین فرزندان ایثارگران به ۴۷ هزار نفر کاهش داشته است
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا حجت الاسلام سید محمد علی شهیدی در یک صد و چهلمین جلسه شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران اظهار کرد: امام خمینی (ره) فرهنگ جامعه را عوض کردند. انقلاب ما یک انقلاب فرهنگی بود. درست است که انقلاب ما بعدهای سیاسی و اقتصادی داشت اما امام (ره) به عنوان یک مجتهد و رهبر فرهنگ را معیار جامعه کردند.
وی افزود: دنیا نتوانست این فرهنگ را پذیرا باشد و علیه انقلاب ما توطئههای فراوانی انجام داد که مهمترین این توطئهها از طریق صدام علیه کشور ما انجام شد.
وی با اشاره به اینکه امام (ره) با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت توانست جامعه ایرانی اسلامی را بر دنیا پیروز گرداند، اظهار کرد: قبل از انقلاب افرادی که میخواستند به سربازی بروند تمایلی به انجام این کار نداشتند و از رفتن به سربازی فرار میکردند اما در زمان جنگ کودکان ۱۲ ساله شناسنامههای خود را دستکاری میکردند تا بتوانند در جبهه حضور پیدا کنند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: اگر مجددا خدای نکرده خطری به وجود آید همین ایثارگران هستند که در جبههها حضور پیدا میکنند در واقع باید گفت که ما نمیتوانیم حقوق این افراد را ادا کنیم زیرا عمل آنها قابل جبران نیست خدمات ما در مقابل فداکاریهای این افراد هیچ است.
شهیدی افزود: ایثارگری که سی سال روی ویلچر نشسته است نمیتوان خدماتش را با پول و سرمایه جبران کرد.
وی گفت: مقام معظم رهبری خطاب به بنیاد شهید و ایثارگران فرمودهاند هیچ خدمتی جبران کاری که ایثارگران کردهاند، نمیشود پس شما کارهایی را که برای آنها انجام میدهید خدمت نخوانید بلکه بگویید از کارهای این افراد سپاسگذاری کردهایم.
وی با اشاره به اینکه نشر مساله فرهنگ ایثار و شهادت در اولویت فعالیتهای بنیاد شهید و امور ایثارگران است عنوان کرد: تجلیل از ایثارگران در روز ۲۲ اسفند سال گذشته بسیار خوب و با شکوه برگزار شد و مقام معظم رهبری از برگزاری این مراسم احساس رضایت داشتند. رضایت ایشان برای ما بهترین هدیه است اگر ایشان راضی باشند خدا و ارواح شهدا نیز از ما راضی است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به تشریح اولویت دوم این بنیاد پرداخت و بیان کرد: مساله اشتغال فرزندان ایثارگران یکی دیگر از برنامههایی است که باید به آن رسیدگی شود موضوع بیکاری و اشتغال یکی از معضلات کشور است که تحریمها و ارزان شدن نفت به آن دامن زده است.
وی ادامه داد: دولتمردان باید روی این مساله کار کنند البته نیروی انتظامی به هنگام استخدام از فرزندان ایثارگران نیز استفاده میکند. بر اساس قانون باید ۲۵ درصد از افرادی که استخدام میشوند از خانواده ایثارگران و شهدا باشند.
شهیدی با بیان اینکه در گذشته ۶۷ هزار نفر از فرزندان ایثارگران بیکار بودند، عنوان کرد: برای جبران این موضوع برنامههایی را اجرا کردیم که از جمله آنها این بود افرادی که سی سال در بنیاد شهید کار کرده بودند بازنشسته شدند و کسانی که در این فضا مامور بودند را مرخص کردیم تا فضا برای فرزندان ایثارگران باز شود و از آنها استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: هم اکنون تعداد افراد بیکار از فرزندان خانواده شهدا به ۴۷ هزار نفر رسیده است که البته با همکاری سایر دستگاهها این میزان بیکاری نیز قابل حل است.
وی با بیان اینکه قانون خدماترسانی به ایثارگران در بهمن ماه سال ۹۳ ابلاغ شد، بیان کرد: تا به امروز ۷۱ درصد از این قانون اجرایی شده است و ۱۹ درصد دیگری که باقی مانده نیاز به تدوین آییننامه دارد که خوشبختانه معاون حقوقی پارلمانی ما به دنبال حل این مشکل است.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال این هستیم که مسائلی که در قانون نیست را ابلاغ و به تصویب برسانیم، گفت: نیروی انتظامی در خدمترسانی به ایثار گران خوب کار کرده است و البته ۸۷ شهیدی که نیروی انتظامی به کشور تقدیم کرده عدد بالایی است که باید به خانواده همه آنها رسیدگی شود.
انتهای پیام/