دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان:

رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی بر محور فرهنگ دینی و پژوهشی استوار است

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی را رویکردی عقلایی و منطقی خواند و تاکید کرد این رویکرد بر پایه فرهنگ دین‌مداری و پژوهش‌محوری استوار بوده و حرکت‌های شتابنده خود را نیز سرعت بیشتری بخشیده است.
کد خبر : 1742

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محسن دهقانی در اولین جلسه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی استان هرمزگان با توجه به سال‌روز ورود تاریخی حضرت امام راحل (ره) به ایران اسلامی و گرامیداشت پیروزی انقلاب گفت: پیروزی انقلاب اسلامی منشأ خیر و برکات زیادی در جامعه شد به طوری که دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان مولود انقلاب توانست با تکیه بر پشتوانه انقلاب و مسؤولان نظام راه رشد و شکوفایی را در جامعه رقم بزند.


معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان افزود: دانشگاهی که با کمک یک میلیونی امام راحل (ره) و پیشنهاد آیت الله هاشمی رفسنجانی کار خود را آغاز کرد، امروز به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان در کشور ایران اسلامی می‌درخشد.


دهقانی با تاکید بر اینکه این دانشگاه، با گذشت چند دهه از تاسیس آن هنوز دانشگاهی بسیار جوان است، گفت: این دانشگاه در طول مدت کوتاه عمر خود در این سه دهه، راه صدساله را طی کرده افزود: همت، پشتکار مسئولان، استادان و کارکنان خدوم و دانشجویان عرصهٔ تلاش و سازندگی توانسته‌اند این مجموعه را به بالندگی و افتخار نزدیک کنند.


وی با بیان اینکه امروز نگاه دانشگاه آزاد اسلامی به رشد و توسعه تغییر یافته، افزود: امروز نگاه پژوهش محور این دانشگاه برای تولید علم و سرمایه رقم می‌خورد و با فاصله گرفتن از درآمد شهریه‌ای باید با سرمایه گذاری در شرکت‌های دانش بنیان و تبدیل ایده به کالای سودمند در کنار بازاریابی و تولید انبوه، کسب ثروت و شهرت کرد.


معاون هماهنگی استان هرمزگان با تاکید بر این چشم انداز که توسعه فرهنگی زیر بنای توسعه پژوهشی است، گفت: این رویکرد با نگاه جدید به دین محوری و فرهنگ دینی فصل جدیدی را در دانشگاه آزاد اسلامی گشود و تشکیل شورای راهبردی انقلاب اسلامی یکی از این اهداف مهم است که در راستای نظارت بر حسن انجام کار متشکل از برخی مسؤولان فرهنگی شکل گرفته و حرکت خود را آغاز کرده است.


دهقانی افزود: برنامه ریزی برای سیاست ابلاغی، در نظر گرفتن شرایط بومی و منطقه‌ای به مسائل فرهنگی از نیاز‌های مبرم در راستای تشکیل شورای راهبردی در استان‌ها شده است


وی با توجه به این مهم که استان‌های کشور با حضورتنوع قومیت‌ها از نظر فرهنگی و اجتماعی با هم متفاوتند گفت: توجه به مسائل فرهنگی با نگاه بومی و منطقه‌ای می‌تواند راه رشد و بالندگی فرهنگ‌ها را برای تشریک مساعی و تبادل فرهنگی بر اساس احترام متقابل بوجود آورد و از بوجود آمدن تضارب آرا یا جنگ فرهنگ‌ها و خصومت علیه یکدیگر جلوگیری شود.


این مقام مسئول با ابراز رضایت از بودجه مصوب فرهنگی افزود: بودجه فرهنگی ۶ در صد از کل بودجه دانشگاه در سال ۱۳۹۴ است که در استان هرمزگان رشد بسیار بالایی را نشان می‌دهد.


وی خواستار تدوین تقویم کاری برای سال ۱۳۹۴ شد و تاکید کرد: با ید تقویم کاری در همهٔ برنامه تدوین تا حرکت‌های یک مجموعه رشد و توسعه بیشتری داشته باشد.


این جلسه با اظهار نظر اعضا شورا ادامه یافت و برخی پیشنهادات جهت اجرایی شدن کار شورا نیز به تصویب رسید.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب