دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 ارديبهشت 1396 - 10:58
در آیین جشن دانش‌آموختگان دانشگاه تربیت مدرس

وزیر کشور: با تکیه بر توان خود می‌توانیم همه مشکلات را حل کنیم

جشن دانش‌آموختگان دانشگاه تربیت مدرس با حضور دکتر عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور در مجموعه ورزشی این دانشگاه برگزار شد.
کد خبر : 173669

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط‌عمومی دانشگاه تربیت مدرس، عبدالرضا رحمانی فضلی در این مراسم گفت: «می‌توان همه مشکلات را با تکیه بر توان خود حل کنیم و فقط لازم است خود را باور داشته باشیم. نگاه ساختارگرایی یعنی نحوه ایجاد ارتباط میان پدیده‌ها در کارآمدی و رسیدن به نتیجه بسیار مهم است. من انسان و طبیعت را لایتناهی و متغیر می‌دانم و رابطه این دو را بی‌نهایت می‌دانم. معتقدم با تغییر در رابطه‌ها می‌توان در نقش‌ها تغییر ایجاد کرد و شرایط جدیدی به وجود آورد، بنابراین هیچ‌گاه در کارها احساس بن‌بست نمی‌کنم.»


وزیر کشور ادامه داد: «انسان قادر است همه مشکلات را با تکیه بر توان و باور خود حل کند؛ فقط باید باور کنیم که می‌شود همه چیز را تغییر داد. یک مثالی در این زمینه در ذهن دارم این است که شهر ما هم‌مرز با شوروی بود. مراتع کشور کم و فقیر بود اما مراتع شوروی برای چرای گوسفندان مناسب بود. مردم گوسفند را برای چرا به مراتع شوروی می‌بردند و به خاطر همین میان آنها و مرزبانان شوروی همیشه اختلاف وجود داشت. یکی از خواسته‌های مردم هم از نمایندگی شهر این بود که مجوز چرای گوسفند را بگیرند، اما ما هرچه مذاکره کردیم موفق به این کار نشدیم. پس از آن مدلی را برای پرورش زنبور طراحی کردیم. ما کندوها را ایجاد کردیم و زنبورها 70 تا 80 کیلومتر داخل خاک شوروی پرواز می‌کردند، کسی هم نمی‌توانست جلوی آنها را بگیرد. به مردم هم نحوه پرورش زنبور را آموزش دادیم و اکنون بیش از 200 تن عسل به صورت سالیانه در شهر ما تولید می‌شود. در واقع با ایجاد رابطه جدید بین انسان و طبیعت این مشکل حل شد.»


رحمانی فضلی افزود: «ما در کشور ظرفیت‌های طبیعی و انسانی فراوانی داریم که به دلیل برنامه‌ریزی نادرست نتوانسته‌ایم از آنها بهره ببریم. در بسیاری از روستاها با یک تغییر کوچک در وضع موجود، یک دگرگونی ایجاد شده است، من این‌گونه مسائل را در روستاها دیده‌ام. به‌ طور مثال در کاشان در 500 خانه ماهی تزیینی پرورش داده می‌شود که در سال، 100 میلیون تومان درآمد از آن به دست می‌آید یا در ایلام با خانمی مواجه شدم که با کمک 50 میلیون تومانی کارگاهی ایجاد کرده است که اکنون 200 نفر در آن شاغل هستند و در سال 400 میلیون تومان گردش مالی دارد. ما 1150 طرح مبتکران را از روستاها جمع‌آوری کرده‌ایم.»


او به اقدامات انجام‌شده برای محرومیت‌زدایی در منطقه قلعه گنج در جنوب استان کرمان اشاره کرد و گفت: «این منطقه‌ بسیار فقیر بود و 70 درصد مردم تحت پوشش کمیته امداد بودند. ما تصمیم گرفتیم با ظرفیت خود مردم منطقه به آنها کمک کنیم. تصمیم گرفتیم صندوق ذخیره‌ای ایجاد کنیم و به مردم گفتیم به هر میزانی که شما در این صندوق پس‌انداز کنید ما هم به همان میزان کمک می‌کنیم. مردم در 8 ماه، 1 میلیارد تومان پس‌انداز کردند و ما هم با کمک محمد سعیدی‌کیا به همان میزان به صندوق کمک کردیم.»


وزیر کشور در پایان با تبریک به دانش‌آموختگان دانشگاه تربیت مدرس گفت: «لازم است ما خود را باور داشته باشیم و تغییرات را ایجاد کنیم، چون نظام هستی مبتنی بر تغییرات بی‌نهایت است. فقط باید یاد بگیریم رابطه‌ها را چگونه تنظیم کنیم.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب