فرمانده مرزبانی ناجا: شناورها باید پلاکگذاری و ساماندهی شوند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سایت پلیس، سردار قاسم رضایی در جلسه قرارگاه مرکزی مقابله با قاچاق کالا در کیش، اظهار کرد: این نخستین جلسه رسمی این قرارگاه در سال جدید در حوزه جنوب کشور در حوزه استانهای بوشهر، هرمزگان و منطقه ویژه کیش است.
وی گفت: مرزبانی کشفیات و دستاوردهای خوبی در زمینه جلوگیری از ورود و خروج کالا در جنوب کشور، در حوزه دریا داشته است.
فرمانده مرزبانی ناجا به کنترل و نظارت بر 2000 کیلومتر مرزهای آبی در این منطقه اشاره کرد و افزود: با تلاش همکارانم در مبارزه با قاچاق در کالاهای هدف 2.5 تا 6 برابر کشفیات داشتیم که قانع کننده نیست.
نقش تاثیرگذار مرزبانان در تحقق شعار سال
رضایی به نامگذاری امسال با عنوان "اقتصاد مقاومتی، تولید - اشتغال " از سوی رهبرمعظم انقلاب اشاره کرد و گفت : نقش ما به عنوان پاسداران حریم دریا بسیار مهم است و مرزبانان کشورمان می توانند در تحقق و عملیاتی شدن شعار سال نقش موثری داشته باشند.
وی به تعامل، همکاری و هماهنگی دستگاههای قضائی، اطلاعاتی، مراجع رسمی گمرک و تعزیرات در امر مقابله با قاچاق اشاره کرد و افزود: در بحث مبارزه با قاچاق، دولت و مردم باید به دستگاههای مسئول در امر مبارزه با این پدیده شوم کمک کنند.
این مقام ارشد انتظامی با تاکید بر اینکه امسال باید در امر مقابله با قاچاق هدفمندتر حرکت کنیم، بر افزایش نشستها و تعامل بین دستگاههای مرتبط تاکید کرد و افزود: همچنین جلسههایی باید میان فرماندهان و مدیران ذیربط استانهای بوشهر، هرمزگان و منطقه کیش در این رابطه تشکیل شود.
لزوم هدفمند کردن نظارت بر مسیرهای حرکت و تردد قاچاق
رضایی بر هدفمند کردن نظارت بر مسیرهای حرکت و تردد قاچاق تاکید و تصریح کرد: مقابله با قاچاق و قاچاقچیان را شدت میبخشیم.
وی به بخشی از اقدامات مرزبانی ناجا در حوزه دریا اشاره کرد و افزود: با تمام توان در هر نقطهای از دریا با قاچاقچیان برخورد میکنیم و در این زمینه دستگاه قضا را به کمک میگیریم.
فرمانده مرزبانی ناجا تصریح کرد : مردم، مسئولان و دلسوزان ما نمیپذیرند که تعداد انگشت شماری از افراد در قالب مافیا به اقتصاد کشور ضربه بزنند.
این مقام ارشد مرزبانی ناجا ادامه داد: کالای قاچاق مکشوفه باید به دستگاههایی نظیر گمرک و اموال تکمیلی تحویل داده شود و دستگاههای مزبور نیز کالاهای مزبور را تحویل بگیرند.
ضرورت ساماندهی شناورها در امر مقابله با قاچاق
وی بر ساماندهی شناورها در استانهای بوشهر، هرمزگان، منطقه ویژه کیش و منطقه دریایی سیستان و بلوچستان و حوزه چابهار تاکید و تصریح کرد: شناور همچون خودرو و یا ملک، یک وسیله شخصی است که باید پلاک گذاری و ساماندهی شود.
رضایی با بیان اینکه نبایستی از شناورها به عنوان ابزاری برای قاچاق استفاده کرد، گفت: باید روی آنها اعمال قانون صورت گیرد.
فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به اینکه ساماندهی شناورها در برخی مناطق این استانها انجام شده، بیان کرد: از سوی مردم و دستگاههای مرتبط همکاریهای خوبی انجام شده که قدردان آن هستیم.
این مقام ارشد مرزبانی ناجا تصریح کرد: بایستی ساماندهی شناورها در دستور کار قرار گیرد تا از سوء استفادههای احتمالی جلوگیری شود.
رضایی با اشاره به اینکه هماهنگی خوب با کشورهای همسایه در نشستها و اجلاسها داشته و داریم، گفت: در آینده نزدیک، نشستی با کشور قطر در این راستا برگزار خواهیم کرد؛ همچنین به تازگی هیاتی از سوی مرزبانی ناجا به کشور عمان اعزام شده است.
وی تصریح کرد: باید از طریق تعاملات دیپلماتیک و دستگاه دیپلماسی کشور بتوانیم منطقه دریایی خلیج همیشه فارس و عمان را نسبت به قاچاق پاک و منزه نگه داریم.
رضایی در خاتمه بیان کرد: براساس تدابیر فرمانده نیروی انتظامی، تمام ردههای مرتبط در امر مقابله با قاچاق باید همسو حرکت کنند؛ امیدواریم با اشراف اطلاعاتی که ارتقاء خواهد یافت بتوانیم مطالبه جدی مردم و مسئولان را به نتیجه برسانیم و در سال 96 به بهترین نتایج در این هدف گذاریها دست یابیم.
انتهای پیام/