دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 ارديبهشت 1394 - 16:46
همزمان با سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند عنوان شد

ساختمان تحصیلات تکمیلی واحد بیرجند به نام دکتر سید عبداله علوی نام گذاری می شود

همزمان با سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند مراسم گرامیداشت هفته معلم و نکوداشت زنده یاد دکتر سید عبداله علوی رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند با حضور امام جمعه بیرجند ، مسئولان استان ، استادان و دانشگاهیان برگزار شد.
کد خبر : 16883

به گزارش خبرنگار آنا، حجت الاسلام رضایی امام جمعه بیرجند که سخنران ویژه این مراسم بود با ارج گذاری به تلاش ها و خدمات ارزشمند و ماندگار دکتر سید عبدالله علوی از وی به عنوان مردی بسیار پرکار با دید و همت بلند یاد کرد که با عشق و همت کار خود را از هیچ شروع کرد و از کم لطفی ها و قدرنشناسی ها ناامید و خسته نمی شد.


نماینده ولی فقیه در استان خراسان جنوبی با اشاره به اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران زمینه ساز دوره سوم تمدنی ما شده است گفت: باید قدر این موهبت ارزشمند را بدانیم و اگر بنا داریم که ایران عزیز اسلامی ما به اهداف متعالی تمدن اسلامی برسد باید با پشتکار قوی و صادقانه تلاش کنیم.


رضایی با اشاره به اینکه متأسفانه ما حاضر نیستیم ثروتهای ارزشمند خودمان را شکوفا کنیم، ادامه داد: وظیفه انسانی ماست که از بزرگانمان تشکر و قدردانی کنیم و برای اینکه جامعه ما به پیشرفت و تعالی که شایسته آن است برسد باید قدر همه تلاشگران و زحمت کشان مخلص و بی ادعا مانند دکتر سید عبدالله علوی را بدانیم .وی از مسئولان دانشگاه خواست در جهت معرفی خدمات و دستاوردهای آن مرحوم تلاش کنند.


تلاش های مجدانه مرحوم دکتر علوی زمینه رشد و بالندگی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند را فراهم کرد


دکتر آصف زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند نیز در این مراسم ضمن قدردانی از نگاه تیزبین امام جمعه بیرجند به مسائل فرهنگی و آموزش عالی استان گفت: هر چند که جای مرحوم دکتر علوی در مراسم گرامیداشت سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه خالی است اما آثار خدمات و دستاوردهای ارزشمند دورة مدیریتی وی مانند روز روشن است و


وی افزود : تمام ویژگی ها ، سلوک و خصوصیات اخلاقی مرحوم دکتر علوی شایسته تحسین است و ارزش الگوگیری دارد . اما یکی از مهم ترین این صفات نیکو مردم داری آن زنده یاد بود کاری که به تصدیق بسیاری از بزرگان از مملکت داری هم سخت تر است


زارع افزود : به پاسداشت تلاش ها و مجاهدت های خالصانه آن مرحوم ساختمان در دست احداث تحصیلات تکمیلی دانشگاه که به زودی بهره برداری خواهید رسید به نام آن استاد فرهیخته نام گذاری خواهد شد .


مهندس تیمورپناه : دکتر علوی عزم و اراده ای قوی و خستگی ناپذیر داشت


در ادامه این جلسه مهندس تیمورپناه به نمایندگی از خانواده مرحوم دکتر علوی به ایراد سخن پرداخت و ضمن اشاره به تلاشهای شبانه روزی و عزم و اراده ای خالص و خستگی ناپذیر آن زنده یاد برای توسعه و اعتلای دانشگاه و آموزش عالی در خراسان جنوبی گفت : دکتر علوی یکی از رادمردانی است که به دلیل اخلاص در عمل و مجاهدتهای بی شائبه نام و یاد او تا همیشه ی تاریخ بر تارک تاریخ این دیار باقی خواهد ماند .


وسعت دید ، تلاش و پشتکار قوی از ویژگی های بارز مرحوم علوی بود



استاد محمدمهدی خزاعی استاد پیشکسوت و معاون اسبق آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند نیز ضمن بیان خاطراتی از رنج ها و جانفشانی های مرحوم دکتر علوی گفت : آن مرحوم ویژگی ها و مهارتهای خاص ارتباطی داشت که شایسته الگوگیری برای جوانان است .


او گفت سطح انرژی بسیار زیاد ، شور و شوق خدمت به وطن ، استقامت و صبر ، ایمان به هدف متعالی و حسن خلق را از ویژگیهای ممتاز زنده یاد دکترعلوی بود .


تیمور پناه: در نگاه دکتر علوی ناامیدی مساوی با کفر بود


تیمور پناه نیز در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت : در نگاه دکتر سید عبد الله علوی نا امیدی مساوی با کفر بود و همه توفیقات وی و خدمات ارزشمندش مرهون همین روحیه و نگاه او بود .


وی افزود : دکتر علوی خود را وقف خدمت بی منت به توسعه ی دانشگاه کرده بود و به هیچ وجه به فکر اندوختن ثروت یا بهره برداری مادی نبود و در سالهای پایانی عمر در تهران در یک آپارتمان استیجاری 38 متری زندگی میکرد .


دکتر علوی سمبل همت و کار مضاعف بود


سهراب بی خویش از مسئولان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند که در شمار نخستین کارمندان این نهاد از آغاز تأسیس دانشگاه در همه ی مراحل سخت و دشوار تأسیس دانشگاه یار همراه مرحوم دکتر علوی بوده و اکنون در سی امین سالگرد تأسیس دانشگاه او نیز سی سال تلاش و مجاهدت برای توسعه ی آموزش عالی استان را پشت سر می گذارد و در این سی سال در تمام مراحل رشد و بالندگی دانشگاه حضور اثر بخش و فعال داشته در حقیقت باید او را تاریخچه گویای دانشگاه نامید . بهترین خاطره خودش را تأسیس دانشگاه در سال 64 و تلخ ترین خاطره را در گذشت مرحوم دکتر علوی در سال 86 می داند.


او می گوید: خبر تلخ در گذشت ناگهانی مرحوم دکتر علوی جامعه دانشگاهی استان را در بهت و اندوه فرو برد. سهراب بی خویش از اولین کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند است که با روحیه مردم داری و سخت کوشی به عنوان بازویی قوی و خستگی ناپذیر در کنار همه رؤسای دانشگاه از آغاز تاکنون نقش آفرین بوده است او میگوید همت ، کار مضاعف و تلاش خالصانه و شبانه روزی را از دکتر علوی آموخته است و خوشحال است که رؤسای بعدی دانشگاه نیز قدر دان و ادامه دهنده راه و مسیر متعالی مرحوم دکتر علوی بوده اند


نام دکتر علوی در صفحات زرین تاریخ این سرزمین به یادگار خواهد ماند


علیرضا ابراهیم آبادی مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند نیز در گفت و گو با خبرنگار آنا تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی را یادبودنامه شوق انگیز تلاشگران عاشقی دانست که دل در گرو توسعه فرهنگ و آموزش عالی داشتند.


وی افزود : دکتر سید عبد الله علوی از روستائی کوچک برخاست اما فکر و دید جهانی داشت و نگاهش به افق های دور و پهناور بود و بسیار دریغ بود که خیلی زود از میان ما رفت.


ابراهیم آبادی گفت : دکتر علوی به هیچ وجه مرعوب هیاهوی کارشکنان نمی شد و نمی گذاشت غبار ناامیدی او را از هدف متعالی اش دور کند .


مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند افزود : با آنکه نام علوی به تاریخ سپرده شده و در صفحات زرین تاریخ این سامان به یادگار خواهد ماند اما در ذره ذره هوایی که در محیط مقدس دانشگاه ، استنشاق می کنیم بوی خلوص و عشق آن مرحوم در حرکت است و نام نیک او زیبنده دانشگاه آزاد اسلامی است چرا که او مرد کوشش های بی دریغ و دامنه دار بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب