دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 اسفند 1395 - 12:34

واقعیت مجازی در خدمت بیمارانی که شیمی درمانی می شوند

محققان نوعی واقعیت مجازی برای بیمارانی که تحت شیمی درمانی قرار می گیرند، ابداع کرده اند که بر کاهش استرس‌های این دوران تاثیر دارد.
کد خبر : 164696

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از گیزمگ، بیماران مبتلا به سرطان معمولا در طول فرآیند درمان دوران پراسترسی را پشت سر می گذارند. محققان یک بیمارستان در استرالیا به تازگی موفق به ابداع نوعی واقعیت مجازی شده‌اند که می تواند استرس و اضطراب ناشی از شیمی درمانی را در مبتلایان کاهش دهد.


مرکز درمان سرطان Chris O'Brien Lifehouse استرالیا با همکاری سامسونگ و استودیوی واقعیت مجازی توانستند هدست‌های Gear VR را برای بیمارانی که در فهرست انتظار شیمی درمانی هستند مورد استفاده قرار دهند تا بیماران با استفاده از آن استرس خود را کاهش دهند.


در واقع، این قبیل بیماران به جای اینکه در این دوران مدام به فکر بیمارستان و مراحل درمانی باشند، حواسشان از این مسئله پرت می‌شود و بیشتر مجذوب جاذبه واقعیت مجازی می‌شوند. استفاده از واقعیت مجازی در بیمارانی که قرار است تحت شیمی درمانی قرار گیرند، علاوه بر اینکه حواسشان را از درمان منحرف می‌کند، استرس و نگرانی بیماران را نیز بدون دارو کاهش می‌دهد.


بیمارانی که در این مرکز بیمارستانی تحت آزمایش قرار می گیرند، می‌توانند محتوای مورد نظر خود را انتخاب کنند. محتواهایی از قبیل نگهداری از کوآلاها، مقاصد سفرهای خارجی، قایقرانی و چتربازی در این واقعیت مجازی تعییه شده است.


این بیمارستان اولین مرکز دنیاست که از واقعیت مجازی به عنوان راهی حواس پرتی برای بیماران مبتلا به سرطان استفاده می‌کند. تولیدکنندگان واقعیت مجازی در نظر دارند تا اهداف درمانی بیشتری را در قالب واقعیت مجازی ارائه دهند.


به عنوان مثال، متخصصان ام‌.آر.آی. بیمارستان کالج king لندن نوعی نرم‌افزار واقعیت مجازی ابداع کرده‌اند که پیش از انجام ام‌.آر.آی. برای کودکان، آنها را به کمک این نرم‌افزار برای آزمایش آماده می‌کند.
مترجم: ندا اظهری


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب