دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 اسفند 1395 - 15:00
در حاشیه بهره‌برداری از بخش MRI بیمارستان شهید مفتح ورامین؛

وزیر بهداشت: تامین اجتماعی برای احداث بیمارستان در مناطق کارگرنشین ورود کند

وزیر بهداشت بر ضرورت تمرکز امکانات بهداشتی و درمانی برای حاشیه تهران تاکید کرد و گفت: تامین اجتماعی برای احداث بیمارستان در مناطق کارگر نشین ورود کند.
کد خبر : 164546

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سیدحسن هاشمی در حاشیه بهره برداری از بخش MRI بیمارستان شهید مفتح ورامین با اشاره به همکاری موثر خیرین حوزه سلامت در ساخت و احداث این بیمارستان و همچنین مجتمع آموزشی برای این منطقه، گفت: امیدواریم بتوانیم طی چند ماه آینده بخش سی تی اسکن این بیمارستان هم به بهره‌برداری برسد.


وزیر بهداشت بر ضرورت تمرکز امکانات بهداشتی و درمانی برای حاشیه تهران افزود: از ابتدای دولت یازدهم در اکثر شهرهای کشور در حال ساخت یا بهره‌برداری بیمارستان هستیم و طی دو هفته آینده در بهارستان بیمارستان جدید افتتاح خواهیم کرد. همچنین تا پایان خرداد ماه سال آینده هم بیمارستان قرچک را به بهره برداری خواهیم رساند.


وی با تاکید بر این که ورامین مستحق یک بیمارستان مجهز است، افزود: از آنجا که بخش کارگری جامعه بیشتر در این مناطق زندگی می‌کنند، جا دارد که سازمان تامین اجتماعی حضور پررنگ‌تری برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی داشته باشد و بیمارستان‌هایی مشابه بیمارستان میلاد به منظور ارائه خدمات درمانی با کیفیت در این مناطق احداث کند؛ چرا که چندین میلیون کارگر در این مناطق حق بیمه تامین اجتماعی پرداخت می‌کنند. بنابراین انتظار دارند که خدمات را به صورت مستقیم دریافت کنند و اگر هم این خدمات به صورت مستقیم به کارگران ارائه نشد، امیدواریم با تلاش استاندار، فرماندار و نمایندگان شاهد احداث بیمارستان برای منطقه ورامین باشیم.


هاشمی با بیان این که احداث بیمارستان قرچک از صفر شروع شده است و اردیبهشت ماه به بهره برداری می‌رسد، گفت: متاسفانه ۳۰۰ هزار جمعیت در این شهر یک تخت بیمارستانی نداشتند و در ورامین هم مرکز جهاد سازندگی از ۳۰ سال گذشته تبدیل به بیمارستان شد. بنابر این جمعیت قابل توجه این منطقه نیاز به بیمارستان دارد.


وزیر بهداشت با تاکید بر این که احداث و تجهیز بیمارستان نیاز به اعتبارات دارد، افزود: به رغم کمبود اعتبارات، اقداماتی از جمله ارتقا هتلینگ، تامین تجهیزات پزشکی و حضور نیروی متخصص در مناطق محروم و حاشیه نشین شهر نیز در راستای برنامه تحول سلامت صورت گرفت.


هاشمی با بیان این که وزارت بهداشت آنقدر اعتبارات ندارد که بتواند احداث و بهره‌برداری بیمارستان‌ها را با هم داشته باشد، گفت: به همین دلیل باید این بیمارستان به سرعت تجهیز شود و طی ۲ هفته آینده بخش عمده وسایل و تجهیزات پزشکی به این بیمارستان ارسال شود تا بتوانیم به تدریج بیمارستان‌های دیگر را به بهره‌برداری برسانیم.


همچنین بیمارستان شهدای پاکدشت صبح امروز با حضور محمد نهاوندیان، رئیس دفتر ریاست جمهوری، حسن هاشمی وزیر بهداشت و سید حسین هاشمی استاندار تهران به بهره‌برداری رسید.
براساس این گزارش، بیمارستان شهدای پاکدشت ۳۳ هزار متر مربع زمین و ۱۲ هزار متر مربع زیر بنا دارد.
شهرستان پاکدشت با بیش از ۴۵۰ هزار نفر تنها از یک بیمارستان دولتی برخوردار بود که با همت دولت یازدهم، پروژه بیمارستان شهدای پاکدشت که سال‌ها نیمه تمام باقی مانده بود تکمیل و مورد بهره برداری قرار گرفت.احداث بیمارستان ۱۳۰ تختخوابی در پاکدشت در دولت نهم به تصویب رسید عملیات اجرایی این طرح سال ۸۹ آغاز شد.
گفتنی است بیمارستان زعیم پاکدشت حدود ۱۶ کیلومتر از شهرستان پاکدشت فاصله دارد و به دلیل افزایش جمعیت شهرستان و کمبود تخت‌های درمانی نیاز به یک بیمارستان در داخل شهر پاکدشت بود. به همین دلیل بیمارستان شهدای پاکدشت در داخل شهر پاکدشت احداث شد.
با تجهیز این بیمارستان توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، این مرکز به صورت رسمی به بهره‌برداری رسید.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب