دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 اسفند 1395 - 17:05

با کمک فناوری جدید، بیماران از قرص خوردن و آمپول زدن نجات می یابند

بسیاری از افراد مبتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج مجبورند به طور مداوم قرص‌هایی را مصرف کنند و برای تزریق دارو به مراکز درمانی مراجعه کنند.
کد خبر : 160612

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از مهر، به تازگی اختراع یک قطعه کوچک قابل کاشت در بدن انسان امید به حل این مشکل را افزایش داده است.


محققان می‌گویند می‌توان این قطعه بسیار کوچک را که حاوی نیازهای دارویی افراد است در درون بدن آنها کاشت تا مواد دارویی به تدریج به بدن انسان‌ها منتقل شوند و آنها دیگر نیازی به خوردن قرص و تزریق کردن نداشته باشند.


پژوهشگران دانشگاه بریتیش کلمبیا معتقدند این ابزار که تنها شش میلی‌متر قطر دارد و از اسفنج سیلیکونی و ذرات آهن کربونیل مغناطیسی پوشیده شده در یک بدنه پلیمری دایره‌ای ساخته شده است و به راحتی می‌توان زیر پوست بدن بیمار قرار بگیرد.


برای فعال کردن این ابزار کوچک تنها کافی است یک آهن ربا از برابر آن عبور داده شود. با این کار اسفنج سیلیکونی تغییر شکل می‌دهد و داروی ذخیره شده در ابزار یاد شده از قاب پلیمری خارج شده و در بدن پخش می‌شود.


مهم‌ترین مزیت این ابزار نسبت به نمونه‌های مشابه عدم نیاز آن به یک منبع برقی تامین انرژی است. زیرا این دستگاه تنها با استفاده از میدان مغناطیسی آهنربا فعال می‌شود و شدت و ضعف این میدان مغناطیسی مقدار داروی منتقل شده به بدن را مشخص خواهد کرد.


محققان می‌گویند برای تجاری‌سازی این اختراع تازه هنوز به پنج تا ۱۰ سال زمان نیاز است و چنین ابزاری به خصوص در درمان بیماری‌هایی مانند سرطان کاربرد دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب