دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1395 - 16:57
مدیر کل بهزیستی استان تهران خبر داد

نگهداری 2200 بیمار روانی مزمن در مراکز شبانه‌روزی

مدیر کل بهزیستی استان تهران گفت: متاسفانه جامعه با واژه بیمار روانی ناآشناست و فقر شناختی وجود دارد این در حالی است که 2200 بیمار در مراکز شبانه‌روزی و 110 بیمار در مراکز روزانه نگهداری می‌شوند.
کد خبر : 158269

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از بهزیستی استان تهران، اصغر باقری، مدیرکل بهزیستی استان تهران در ابتدای مراسم افتتاح مرکز آموزش و توانبخشی بیماران روانی مزمن (احبا) گفت: در رابطه با آموزش و درمان بیماران روانی مزمن اگر همراهی خانواده‌ها نباشد خدمات درمان تکمیل نمی‌شود.


وی ادامه داد: 2200 بیمار روانی مزمن در مراکز شبانه‌روزی این سازمان خدمات دریافت می‌کنند که 6 مرکز آن مربوط به زنان بیمار است.


باقری گفت: سه مرکز روزانه با 110 بیمار مزمن روانی فعالیت می‌کنند که مرکز احبا نیز به 57 بیمار خدمات ارائه خواهد داد.


مدیر کل بهزیستی استان تهران یادآور شد: متاسفانه جامعه ما با واژه بیمار روانی آشنایی کامل ندارند حتی بسیاری از تحصیل‌کرده‌ها توانایی‌های این بیماران را نمی‌شناسند و از نزدیک شدن به آ‌نها ابا دارند. در حالی که این مراکز باید کمک کنند تا بیماران راحت‌ در جامعه زندگی کنند چرا که اینها توانایی‌هایی دارند که بسیاری از افراد ندارند.


وی ادامه داد: فقر شناختی از این بیماران در جامعه وجود دارد که امیدواریم با وجود چنین مراکزی برچیده شود تا جامعه پذیرای آنها شود و خانواده‌ها نیز احساس همبستگی اجتماعی بیشتری کنند.


باقری افزود: هم دولت و هم خیرین باید کمک کنند تا ظرفیت‌های متعددی ایجاد شده و این بیماران بتوانند به راحتی به زندگی خود ادامه دهند. بهزیستی بر اساس مصوبات خدمات خوبی به این افراد ارائه می‌دهد اما با نیاز مراکز متناسب نیست و این مراکز در واقع ایثار می‌کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
-
دوشنبه ۰۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۲
۰
مراکزخصوصی ایثارمیکنند؟برای این مراکز توانبخشی به معنای بهترشدن وکارآمدشدن مددجوی روان معنی وتفهیم نشده...هرچه بیمارناتوان ترباشدمدت مانده گاری اش دراین مراکزبیشتروسودآورتراست.اساس کارمراکز نگهداری شبانه روزی که شامل بخش خصوصی هستند ایجادتوانمندی برای بیماران روان نمیباشدچون بعدازآن دیگرسودی برایشان ندارند...این مراکزچون هدفشان سودآوری مالی است هزینه چندانی برای کاردرمانی وتوانبخشی نمیکنند وچپ وراست به بهانه های مختلف جیب خانواده های مستأصل راغارت میکنندو....امیدوارم روزی این نابسامانیهاوبی برنامه بودن هاوبی عدالتیهای. اجتماعی پایان بگیرد.یعنی میشود؟
گوشتیران
قالیشویی ادیب