احمدیپور تأکید کرد: ادامه حمایت معنوی از سمنها/ سرعت بخشی در تامین زیر ساختهای گردشگری کشور
به گزارش گروه فرهنگی آنا و به نقل از مرکز روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی در این نشست ابتدا سعید شیرکوند معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به تشریح مهمترین فعالیت های این معاونت پرداخت و مهمترین محورهای فعالیت های معاونت سرمایه گذاری و برنامه ریزی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حضور معاون رئیس جمهور مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست زهرا احمدی پور با تاکید بر اهمیت فعالیت های معاونت سرمایهگذاری و برنامهریزی به ساماندهی سمنها و تشکلهای غیردولتی به عنوان یکی از ماموریتهای این معاونت اشاره کرد و گفت: سمنها باید تقویت شوند و حمایتهای معنوی سازمان میراث فرهنگی از تشکلها و سمنها باید ادامه یابد.
وی گفت: برای فعالیتهای هرچه بهتر سمن ها باید مشوق هایی را برای آن ها در نظرگرفت و در این خصوص حمایتهای معنوی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از این تشکل ها ادامه دارد.
وی بابیان اینکه اعضاء تشکل ها به عنوان نیروهای غیر دولتی فعالیت های مثمر ثمر دارند افزود: این افراد در حقیقت سرمایههای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هستند.
وی به برنامه ریزی ها و فعالیت های سازمان متبوع خود در ماههای آینده اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین برنامههایی که در این سازمان اجرا خواهد شد فعال کردن نوروزگاه ها و برگزاری باشکوه مراسم جشن نوروز است که حضور و فعالیت تشکل ها و اعضا سمنها میتواند کمک بزرگی به برگزاری هرچه بهتر این رویداد مهم فرهنگی در کشور داشته باشد.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه با ثبت جهانی پرونده چند ملیتی نوروز با محوریت ایران بستر جدیدی برای فعالیت دراین حوزه فراهم آورده است افزود: استفاده از تشکلها و مشارکت دادن اعضا آنها میتواند برگزاری این رویداد مهم فرهنگی را از حالت اداری خارج و به عنوان یک پدیده مردمی و اجتماعی معرفی کند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اضافه کرد: ضمن اینکه در برگزای هفتههای فرهنگی استان ها نیز می توان از ظرفیتهای سمنها به نحو مطلوب استفاده کرد.
احمدی پور افزود: مشارکت دادن سمنها در برنامهریزیهای سازمان میتواند علاوه بر اینکه باعث افزایش کیفیت کار و تبدیل فعالیتها به رویدادهای مردمی شود، زمینه ساز ایجاد اشتغال برای اعضا سمنها باشد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در بخش دیگری از صحبتهای خود به دیگر محور فعالیتهای این معاونت اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات مهمی که باید به صورت جدی مورد توجه این معاونت قرار گیرد ساماندهی مناطق نمونه گردشگری است.
وی افزود: ضمن اینکه با توجه به تاکیدات دولت در خصوص توسعه گردشگری و رشد این صنعت و افزایش جذب گردشگر، شتاب در تامین زیرساختهای گردشگری نیز باید در اولویت برنامهریزیهای معاونت سرمایهگذاری و برنامهریزی سازمان باشد.
معاون رئیس جمهوری اضافه کرد: یکی ازبرنامه ریزی های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری زمینه سازی و ایجاد بستر مناسب برای اشتغالزایی و درآمد زایی در کشور است که در این خصوص نیز معاونت سرمایه گذاری باید به صورت جدی برنامهریزی کند و پیشنهادت و برنامههای عملیاتی خودر این خصوص را ارائه دهد.
احمدی پور خاطر نشان کرد: تلاش معاونتهای مختلف سازمان به موفقیت ماموریتها و اهداف و برنامهریزیهای سازمان منجر خواهد شد لذا تلاشها در سازمان باید بیش از پیش و با سرعت بیشتری انجام شود.
در این نشست مدیران کل معاونت سرمایهگذاری و برنامهریزی به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و تشریح فعالیتها و برنامههای خود در حضور احمدی پور پرداختند.
انتهای پیام/