عرضه گجت فشار خون هوشمند از سوی محققان کشور
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایسنا، محمد حلاجیان از محققان این طرح با بیان اینکه متغیرهای زیادی در فاکتورهای مراقبت از بدن و سلامت بدن وجود دارد، گفت: «گاهی اوقات مشخص شدن اینکه فرد در وضعیت مناسبی هست سخت است ولی امروزه استفاده از گجتهای موجود در بازار میتواند به افراد کمک کند».
حلاجیان با اشاره به کاربردی شدن دستگاههای هوشمند در منازل، افزود: «این تجهیزات هوشمند به افراد این اجازه را میدهند تا فشار خون را اندازهگیری کنند و در برخی از دستگاهها امکان پیشبینی احتمال ابتلا به برخی بیماریهای قلبی و عروقی نیز وجود دارد».
وی در عین حال با اشاره به چالشهای استفاده از این دستگاهها یادآور شد: «دستگاههای فشارخون فعلی دارای یک دستبند یا بازوبند باد شونده هستند و معمولا با حضور پرستار و در مواقعی که بیمار هوشیار است استفاده میشوند. این امر باعث محدودیت امکان استفاده از این تجهیزات شده است و امکان استفاده دائمی از آنها در طول روز وجود ندارد».
این محقق با بیان این که این نوع دستگاهها به دلیل ساختاری که دارند باعث وارد آمدن فشارهایی بر روی سیستم قلبی و عروقی میشوند، اظهار کرد: »برای رفع این مشکلات گجتی را طراحی کردیم:.
وی این گجت را فاقد دستبند یا بازوبند بادشونده دانست و افزود: «گجت ساختهشده قابل تعبیه در یک ساعت مچی است و این امکان را میدهد تا حتی در مواقعی که فرد از سلامت کامل سیستم قلبی عروقی برخوردار نیست، به طور مداوم فشار خون فرد را مانیتور کند».
وی با تاکید بر این که گجت طراحی شده در حد استانداردهای بینالمللی است، یادآور شد: «این محصول از سه بخش گجت، اپلیکیشن موبایل و سرورهای حاوی اطلاعات سلامت افراد تشکیل شده است.
به گفته وی، بخش سختافزار گجت طراحی شده حاوی اطلاعات حیاتی چون سابقه علائم قلبی و فشار خون فرد است و میتواند توسط متخصصان و پزشکان مورد استفاده قرار گیرد.
این محصول با حمایت ستاد توسعه فناوری اطلاعات، ارتباطات و میکروالکترونیک معاونت علمی ساخته شده است.
انتهای پیام/