حرکت اعضای از کار افتاده بدن با نبضهای الکتریکی
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از مهر، گروهی از محققان دانشگاه ایالتی اورگان آمریکا مشغول تحقیق روی روشی هستند که به بیماران معلول کمک میکند، تا دوباره اعضای از کار افتاده خود را حرکت دهند. آنها برای این کار الکترودهای کوچکی را در بدن بیمار قرار میدهند.
این گروه تحقیقاتی تاکنون توانسته پتانسیل الکترودها برای انجام این مهم را در یک گربه نمایش دهد. به این ترتیب روزنه امیدی برای حرکت دوباره افرادی به وجود آمده است که در نخاع دچار جراحت شدهاند و همچنین افرادی که از اندامهای مصنوعی استفاده میکنند.
طبق تحقیقات این گروه یکی از موارد بیشماری که در نمونههای بیماران فلج مشاهده میشود، سلامت مغز، ماهیچهها و اعصاب است. اما در این میان ارتباط میان این بخشها و مغز یا همان ستون فقرات، از بین رفته است. از آن جا که اعصاب موجود در ستون فقرات ترمیم نمیشوند، بهترین راه حل، ایجاد و یا بازگرداندن حرکت به اعضای مختلف است.
این گروه تحقیقاتی نبضهای الکتریکی کنترل شدهای را به ماهیچههای عضلات «پلانتار فلکسور» در زانوی یک گربه متصل کردند. برای این کار نیز یک الکترود میلیمتری را به کار بردند. به این ترتیب این الکترود که ارتباط میان لایههای مختلف اعصاب را برقرار میکند، در اعصاب ماهیچه زانوی گربه قرار داده شد.
سپس الکترودها به یک کنترلکننده (PIV) متصل شدند تا فرایند ارسال نبض را انجام دهد. به گفته این گروه تحقیقاتی دستگاههای کنترلکننده (PIV) توانستند نبضهای خاصی را به اعصاب مشخص ارسال کنند. به این ترتیب دانشمندان موفق شدند به گربه کمک کنند زانوی خود را به سادگی و راحتی حرکت دهد.
آنها امیدوارند بتوانند همین سیستم را برای انسان نیز به کار بگیرند و بیماران بتوانند با پوشیدن یک جعبه کنترل به اندازه یک تلفن همراه (که از آن پیامهایی برای اعصاب مشخص شده ارسال میشود) دوباره اعضای از کار افتاده بدن را حرکت دهند.
انتهای پیام/