انتشار اسناد محرمانه درباره ساختار داخلی داعش + تصاویر
بهگزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، هفتهنامه «اشپیگل» در گزارشی مفصل با انتشار اسنادی محرمانه از تشکیلات داخلی داعش، نوشت: این اسناد سال گذشته و پس از کشته شدن یکی از سرکردگان اصلی داعش به دست آمد. شخصی که حتی عناصر داعش که بارها با وی برخورد داشتهاند، او را به درستی نمیشناختند.
در بخشهایی از گزارش «اشپیگل» آمده است: شاید حتی کسانی که وی را در یکی از روزهای ژانویه 2014 در منطقه «تل رفعت» از پای درآوردند، نمیدانستند آن مرد بلندقد و حدودا 50 ساله کیست. آنها نمیدانستند که مغز متفکر داعش را کشتهاند.
مبارزان محلی جسد این تروریست را داخل یخچال قرار دادند تا او را در همانجا دفن کنند، ولی بعدا وقتی که متوجه شدند آن فرد چقدر مهم است، جسدش را دوباره بیرون آوردند.
نام واقعی آن فرد، «سمیر عبد محمد خلفاوی» بود، ولی کسی او را با این نام نمیشناخت. حتی نام مستعارش یعنی «حاجی بکر» نیز چندان شناخته شده نبود. البته این موضوع نیز بخشی از طرحها و نقشهها بود.
«خلفاوی» یکی از افسران سابق سازمان اطلاعات نظام «صدام» دیکتاتور اعدامشده عراق بود که در سالهای اخیر وظیفه هدایت داعش را برعهده داشت. اعضای سابق این گروه تروریستی بارها به نقش مهم وی در داعش تاکید کرده بودند ولی حتی آنان نیز به خوبی نمیدانستند که نقش وی در این گروه چیست.
باوجود این، معمار داعش (خلفاوی) پس از آنکه کشته شد، اسنادی را بر جا گذاشت که همواره تلاش کرده بود آنها را محرمانه حفظ کند. این اسناد شامل طرحها و برنامههای داعش بود. مجموعهای از اسناد دستنویس، جدولها و چارتها در 31 صفحه که در آنها شرح داده شده بود چگونه به مرور میتوان یک کشور ایجاد کرد.
این طرحها که برخی از آنها چندلایه و چندمرحلهای بود در برخی مناطق تحت کنترل تروریستها در سوریه آزموده شده است.
تا پیش از این، اطلاعاتی که از داخل داعش منتشر شده بود، بهوسیله اعترافات برخی افراد جدا شده و یا دستگیر شده به دست آمده است و این نخستین بار است که اطلاعاتی محرمانه از داخل داعش و چگونگی ظهور ناگهانی این گروه تروریستی منتشر میشود. این بار اطلاعات به دست آمده از «حاجی بکر» این امکان را فراهم کرد که بدانیم چگونه داعش سازماندهی شد، و نقش افسر سابق صدام در تشکیل این گروه تروریستی چه بود.
در این اسناد، نحوه کنترل بر شمال سوریه شرح داده شده است. تحقیقات نشان میدهد که توصیههای «حاجی بکر» به خوبی و با دقت اجرا شده است.
انتهای پیام/