دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 آبان 1395 - 12:42
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با آنا تاکید کرد:

ارتباط دوسویه دانشجویان با نمایندگان مجلس، ضرورتی انکارناپذیر

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد ارتباط دوسویه جوانان و دانشجویان- که استعدادها و سرمایه‌های کشور هستند- با نمایندگان و قانونگذاران، ضرورتی انکارناپذیر است.
کد خبر : 134773

معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی در بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری های کشور، میهمان ویژه غرفه نشریه های دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بود.


حجت الاسلام علی عسکری در حاشیه این دیدار با خبرنگار خبرگزاری آنا به گفت‌وگو نشست و با بیان اینکه مطبوعات رکن چهارم نظام است؛ اظهار کرد که رسانه‌ها و مطبوعات در مشارکت شهروندان در فعالیت‌های مختلف، شفافیت و پاسخگویی مسوولان، آگاهی بخشی، هماهنگ سازی و انسجام ملی و از همه مهم تر در مبارزه با جهل و ناآگاهی ها، نقش اساسی دارند.


معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه جراید دانشجویی نیز در نوع خود دارای مزیت و اهمیت هستند و دانشجویان محافظه کاری ندارند، ادامه داد: «آنان نسل روز جامعه هستند و ابتکار و خلاقیت های فکری را در جراید ظهور و بروز می دهند. اینجانب از سال های دور کارهای مطبوعاتی و نگارش مقاله و یادداشت در جراید را انجام داده ام و در بازدید از واحدهای مختلف دانشگاه به طور معمول از مسوولان مربوط، کمیت و کیفیت نشریه های دانشجویی را جویا می شوم.»


در بازدید از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی به طور معمول از مسوولان مربوط، کمیت و کیفیت نشریه‌های دانشجویی را جویا می‌شوم

وی افزود: «حقیقت امر این است از جنبه اثرگذاری در نسل جوان سعی می کنم به نوعی سبک فکری و قلمی خود را همراه و هم سو با نسل جوان قرار دهم. ضمن اینکه طالب نقد سازنده دانشجویان در مباحث کلان کشور و نکته نظرها و راهکارهایی که برای ارتقای سطح کیفی دانشگاه ارائه می دهند، هستم. واقعیت این است امام (ره) فرمودند: «مردم ولی نعمت ما هستند» و به صورت خاص در دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان ولی نعمت ما هستند. به برکت حضور و فکر دانشجویان و تولید علم آنان می توانیم بالندگی کشور را استمرار ببخشیم.»


عسکری با بیان اینکه در بسیاری از کشورها مجلس جوانان و دانشجویان شکل گرفته اما در کشور ما متاسفانه این موضوع سامان پیدا نکرده است، افزود: «در بعضی از کشورها جوانان و دانشجویان به صورت یک سازمان مردم نهاد عمل می کنند. در بعضی کشورها نیز تحت پوشش مجلس آن کشور مجلس جوانان تشکیل می شود. فلسفه کار این است که اولا دانشجویان سیاست ورزی، قانونگذاری و تصمیم سازی را تمرین کنند و دیگر اینکه از ایده ها و نظر آنان استفاده شود.»



معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به اینکه در بعضی کشورها حتی مجلس دانش آموزی تشکیل می شود به آنــا گفت: «در کشور ما مجلس دانش آموزی و جوانان در دولت اصلاحات فعال بود اما در دولت نهم و دهم تعطیل شد. در دولت تدبیر و امید سعی کردیم مجلس دانش آموزی را احیا کنیم. حتی در مجلس، نشست خوبی با جوانان و قانونگذاران برگزار کردیم.»


هر نماینده بنا به اختیاری که دارد می تواند 5 مشاور معرفی کند. دست کم یک یا دو نفر از مشاوران می تواند از دانشجویان ارشد و دکتری باشند. دانشجویان می توانند در بررسی طرح ها و لوایح مثل قانون 5 ساله ششم که در دستور کار هست و طرح هایی که نمایندگان دارند بویژه در زمینه تحصیلات، اشتغال، اقتصاد دانش‌بنیان و آموزش عالی کمک کنند

وی ادامه داد‌: «دکتر لاریجانی رییس مجلس، کاظم جلالی مسوول مرکز پژوهش های مجلس و بنده سخنران آن جلسه بودیم و تاکید بر این بود که جوانان به نوعی در بحث تصمیم سازی بویژه قانونگذاری دخالت داده شوند اما جلسه ها دیگر ادامه پیدا نکرد.»


عسکری با تاکید بر اینکه نمایندگان مجلس می توانند در حوزه های انتخابیه خود از دانشجویان و جوانان خوش‌ذوق که ایده و طرح نو دارند، استفاده کنند، خاطرنشان کرد:‌ «هر نماینده بنا به اختیاری که دارد می تواند 5 مشاور معرفی کند. دست کم یک یا دو نفر از مشاوران می تواند از دانشجویان ارشد و دکتری باشند. دانشجویان می توانند در بررسی طرح ها و لوایح مثل قانون 5 ساله ششم که در دستور کار هست و طرح هایی که نمایندگان دارند بویژه در زمینه تحصیلات، اشتغال، اقتصاد دانش‌بنیان و آموزش عالی کمک کنند. در هر حال ارتباط دوسویه جوانان و دانشجویان که استعدادها و سرمایه های کشور هستند با نمایندگان و قانونگذاران، ضرورتی انکارناپذیر است.»
معاون امور مجلس دانشگاه آزاد اسلامی یادآور شد: «همانطور که دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرده، این دانشگاه فرهنگ‌محور است. موسسان دانشگاه نیز سرمایه های فکری فرهنگی نظام هستند، خود امام (ره)، مقام معظم رهبری و آیت الله هاشمی رفسنجانی و دیگر موسسان دانشگاه نقطه قوت و عظمت کاری‌شان در فرهنگ، اندیشه دینی و فرهنگی جلوه کرده است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب