اختصاص 500 میلیارد ریال سرمایهگذاری برای اشتغالزایی در منطقه جاجرود
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمد مخبر در این مراسم گفت: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از طریق بنیاد برکت برای اشتغالزایی و توانمندسازی اقتصادی در منطقهی جاجرود، اعتباری بالغ بر 500 میلیارد ریال اختصاص خواهد داد. در سالهای پس از انقلاب اگر حضرت امام خمینی(ره) و همچنین رهبری داهیانه مقام معظم رهبری نبود کشور ما چنین وضعیت مطلوبی نداشت.
وی با اشاره به جنگهای منطقه افزود: امروز اطراف ما را حلقهای از آتش محاصره کرده و ایران تنها جزیرهی امنی است که در منطقه وجود دارد که این امر با اتصال و حرکت مردم در مسیر امامت تحقق پیدا کرده است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه با تلاش رزمندگان و دانشمندان، خطر نظامی ایران را تهدید نمیکند، تأکید کرد: کشور ما در یک جنگ اقتصادی تمامعیار قرار دارد.
وی افزود: ایران از نظر امنیت در وضعیت بسیار مطلوبی است به گونهای که حتی نسبت به کشورهای اروپایی برتری دارد.
مخبر با بیان اینکه امروز دغدغه اصلی مقام معظم رهبری معیشت مردم است، خاطر نشان کرد: معیشت مردم جز با نسخهای که رهبری به عنوان اقتصاد مقاومتی تدوین کردهاند، حل نمیشود.
وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی از دو بال مردم و مسئولین تشکیل شده که در این زمینه مطالبه تدابیر رهبری از هر سو به عهدهی مردم است.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با بیان اینکه مردم باید تدابیر رهبری را از مسئولین مطالبه کنند و همچنین خود از موقعیتها نهایت استفاده را ببرند، گفت: باید از موقعیتها به درستی استفاده کرد در غیر این صورت متضرر اصلی مردم هستند.
وی افزود: پس از ورود به بحث محرومیتزدایی متوجه شدیم، برخی شهرستانهای تابعه تهران از محرومترین مناطق کشور هستند که امید میرود با تلاش همکاران در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بخشی از این محرومیتها را برطرف کنیم.
مخبر تصریح کرد: خداوند توفیق داد امشب بتوانیم یکی از دغدغههای مهم مردم منطقه جاجرود را با اهدای 490 سند زمین به آنها برطرف کنیم.
وی با اشاره به مقولهی اشتغال جوانان، بیان کرد: امید میرود با کمک استاندار تهران و فرماندار منطقه جاجرود، در زمینه اشتغال با مدل بنیاد برکت بتوان حدود 500 میلیارد ریال در این منطقه کار اقتصادی و اشتغالزایی کرد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ادامه داد: در بحث کمک به بیمارهای سرطانی و موارد خاص هم ورود میکنیم و اعتباری را برای کمک به این منطقه در نظر خواهیم گرفت.
وی در پایان یادآور شد: برای ساخت بنای شبستان مسجد روستای سعیدآباد، اختصاص زمین برای احداث درمانگاه و ساخت سه مدرسه در منطقه قول دادیم که این موارد در دستور کار بنیاد برکت قرار میگیرد.
در ادامه سیدحسین هاشمی، استاندار تهران نیز در این مراسم با بیان اینکه همه مسئولان استان از اعضای یک خانواده هستند، گفت: در سایه عنایات خداوند، وحدت بین مسئولان، فرمانداران، ائمه جمعه و نمایندگان محترم مجلس در استان مثالزدنی است.
وی با اشاره به اینکه از سال ١٣٣٩ در شهر تهران ساکن هستم، تصریح کرد : تا پیش از بر عهده گرفتن مسئولیت استانداری، فکر میکردم تهران از استانهای برخوردار است و چیزی به نام محرومیت در آن وجود ندارد.
هاشمی افزود: در طول سه سال گذشته متوجه شدم برخی محرومیتهای شهر و استان تهران نسبت به دیگر مناطق محروم کشور بسیار بیشتر است.
استاندار تهران به مشکلات استان در آغاز مسئولیت خود اشاره و اظهار کرد: با وجود تحریمهای ظالمانه، کاهش ارزش نفت به یک سوم و هزینههای سرسامآور کشور در سایه هدایتهای رهبر معظم انقلاب و مدیریت دولت بسیاری از محرومیتها و مشکلات استان رفع شده است.
وی با اشاره به اینکه تهران پیشانی نظام و آبروی کشور است، تأکید کرد: در شأن نظام نیست در تهران جایی وجود داشته باشد که شرایط لازم برای زندگی حداقلی را ندارد.
هاشمی اظهار کرد: در استان تهران شهرستان ٤٥٠ هزار نفری وجود دارد که حتی یک تخت بیمارستانی ندارد که این شایسته شهروندان استان نیست.
وی با قدردانی از اقدامات مؤثر مدیریت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خاطرنشان کرد: این ستاد با آغوش باز از طرحهای مولد و محرومیتزدایی برای کمکرسانی به مناطق محروم استان استقبال کرده است.
استاندار تهران یادآور شد: با تحویل اسناد مالکیت اراضی روستای سعیدآباد به ٤٩٠ خانوار محروم، ساکنان روستا از بلاتکلیفی درآمدند و از مزایای آن بهرهمند خواهند شد.
هاشمی با اشاره به اینکه این اقدام ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در یکی از نقاط جنوبی استان تهران نیز اجرایی شده است؛ ابراز امیدواری کرد که با این کار زمینه توسعه و توانمندسازی اقتصادی ساکنان آنها که لازمه رشد روستاییان است، فراهم شود.
هاشمی با تأکید دوباره بر کاهش محرومیتهای روستاهای استان تهران یادآور شد: ارایه تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی، ساخت تصفیهخانههای فاضلاب روستایی و مشارکت با خود روستاییان از جمله طرحهایی است که برای بالابردن توان اقتصادی روستاییان استان پیگیری میشود.
وی خاطرنشان کرد: منابع استان، امکانات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و بنیاد مستضعفان و نیز تسهیلات بانک کشاورزی، فرصتی طلایی برای آبادانی و عمران روستاها و توانمندسازی اقتصادی آنها جهت جلوگیری از روند مهاجرت به شهر است.
انتهای پیام/