سالانه ۹۰ هزار نفر در کشور مبتلا به سرطان میشوند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدرضا قوام نصیری در اولین کنگره بین المللی و یازدهمین کنگره سالانه کلینیکال آنکولوژی ایران، اظهار کرد: دلیل اینکه سرطان در سراسر دنیا اهمیت خاصی یافته، این است که دومین علت مرگ و میر در جهان به شمار میرود و در ایران نیز بعد از تصادفات جادهای دومین عامل مرگ به شمار میرود.
وی افزود: سرطان علاوه بر تحمیل هزینههای سنگین مالی و روانی به خانوادهها، به اقتصاد و نظام سلامت کشور نیز لطمه وارد میکند به گونهای که آمارهای جهانی در سال ۲۰۱۰ حاکی از آن است که حدود ۱.۱۸ تریلیون دلار صرف هزینههای سرطان شده و در ایران نیز هزینههای درمانی سرطان در همان سال ۳ میلیارد دلار بوده است.
قوام نصیری گفت: شیوع سرطان در سال ۱۹۸۵ حدود ۷.۵ میلیون نفر در دنیا گزارش شده که این رقم در سال ۲۰۰۰ به ۱۰.۵ میلیون نفر رسید و پیش بینی میشود در سال ۲۰۲۰ حداقل ۲۰ میلیون نفر به این آمار اضافه شود.
وی ادامه داد: علت دقیق بروز سرطان هنوز مشخص نیست اما گفته میشود که سموم، اشعهها و مواد شیمیایی در ابتلا به این بیماری موثر هستند.
رئیس انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران، گفت: به همین دلیل در حوزه بهداشت ایران، توجه خاصی به این موضوع شده و کمیته ملی کنترل سرطان در وزارت بهداشت تشکیل شده است و با اینکه کمتر از ۲ سال از راه اندازی آن میگذرد، کارگروههای پیشگیری، غربالگری، تشخیص زودهنگام و طب حمایتی و تسکینی در ذیل آن تشکیل شده و امور را پیگیری میکنند.
انتهای پیام/