امیر واعظ آشتیانی: سلطانی فر از «عالمان» ورزش در راس مدیریتهای ورزشی استفاده کند/ تقویت «اقتصاد» در ورزش باید در اولویت باشد
به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، امیر واعظ آشتیانی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی آنا، در مورد انتخاب مسعود سلطانیفر به عنوان وزیر ورزش جدید ایران گفت: «آقای سلطانی فر سالها سابقه کار مدیریتی در قسمتهای مختلف نظام را دارند و در 3 سال اخیر در ریاست سازمان جهانگردی و گردشگری هم عملکرد مثبتی داشته است. متاسفانه در مدیریت نظام در سطوح مختلف نگاهها سیاسی است و همین مساله باعث میشود تا دسته بندیهای سیاسی و باندبازیها نگذارد تا کارها به خوبی پیش رود. من امیدوارم تا وزیر ورزش این نگاه را در راس وزارتخانه نداشته باشد و از افرادی استفاده کند که فارغ از نگاههای سیاسی که دارند بتوانند به ورزش کشور خدمت کنند.»
وی در رابطه با این مساله که اهداف وزیر در مدت زمان کوتاهی که از عمر دولت یازدهم باقی مانده است چه چیزی باید باشد بیان کرد: «قطعا در مدت زمان کوتاهی که به پایان عمر دولت یازدهم باقی مانده، وزیر ورزش نمیتواند کارهای زیربنایی بزرگی انجام دهد. اما حفظ آرامش در فضای ورزش و همچنین اعتماد سازی خیلی میتواند موثر باشد. اگر در مدت زمان باقیمانده از افرادی استفاده کند که تجربه کافی و خرد کافی را در مدیریت ورزش داشته باشند میتوانیم شاهد فصل جدیدی در ورزش ایران باشیم.»
واعظ د در ادامه افزود: «در حال حاضر ورزش ایران نقاط ضعف زیادی دارد. وزیر جدید باید به فکر این باشد که این نقاط ضعف را تبدیل به قوت کند و همچنین نقاط قوت را تقویت کند. وزیر باید از نیروهای خوشفکر و افرادی که دغدغه خدمت دارند استفاده کند. افراد اثرگذاری که نگاه عالمانه به ورزش دارند باید در راس مدیریتهای ورزشی قرار گیرند. وزیر ورزش هم باید برای جامعه ورزش تکلیف را مشخص کند که نگاهش به ورزش ابزاری است یا هدفگذاری. اگر این نگاه مشخص شود مشکلات زیادی از ورزش ایران حل میشود.»
برزیل هم فهمید انتخاب پله به عنوان وزیر ورزش اشتباه بودهاست
وی در رابطه با صحبت های یکی از نمایندگان مخالف سلطانیفر در مجلس که گفت در برزیل پله را وزیر ورزش میکنند اما در ایران فردی مثل سلطانی فر برای این پست در نظر گرفته میشود گفت: «پله در برهه زمانی کوتاهی وزیر ورزش برزیل بود و دولت وقت برزیل هم فهمید که در انتخاب پله به عنوان وزیر ورزش اشتباه بزرگی را انجام دادهاست و او از این سمت کنار گذاشته شد. مشکل ما این است که فکر میکنیم هر کس در هر رشته دانش خوب دارد میتواند مدیر موفقی هم در آن رشته شود، اما این نگاه،نگاه درستی نیست. مدیر باید با مدیریت آشنایی کافی داشته باشد. در چند سال اخیر اداره ورزش دست ورزشیها بود.در این مدت اگر ورزش ایران عملکرد خوبی داشت میشود گفت که ورزشیها کار خودشان را به خوبی انجام دادهاند ولی اگر عملکرد ورزش خوب نبود باید به مدیریت ورزشیها شک کرد.»
واعظ در ادامه گفت:«این صحبتها، دغدغههای فردی است و نباید به این حرفها توجه کرد.ما باید دنبال مدیرانی باشیم که از ظرفیتها به خوبی استفاده کنند. مخصوصا در برهه زمانی فعلی وزیر باید ظرفیتهای اقتصادی را در اولویتهای خودش قرار دهد و به خوبی اقتصاد ورزش را سروسامان دهد و آن را تقویت و یکی از اولویتهای کاری خود قرار دهد.»
وی در خصوص این مساله که اولویت کاری وزیر ورزش به فوتبال و تیمهای دولتی است بیان کرد: «من بعید میدانم که وزیر نگاهاش را معطوف به یک رشته ورزشی کند. وزیر باید نگاه جامع نگری داشته باشد و تنها از یک رشته ورزشی و تیمهای خاصی حمایت نکند تا از سوی افراد کوتاه فکر متهم به طرفداری از یک تیم خاص باشگاهی نشود.»
آشتیانی در مورد بحث واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی در دوران وزارت سلطانی فر در وزارت ورزش گفت: «طبق مصوبه مجلس و دیوان عدالت اداری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مجموعه فرهنگی هستند و از واگذاری خارج شدند. مگر اینکه دولت و هیات وزیران تصمیم جدیدی در این مورد بگیرد که در این صورت این مساله به یکی از چالشهای اصلی وزیر حساب میآید.»
وی ادامه داد: «سلطانیفر باید چیدمان این دو باشگاه را به صورتی قرار دهد که نماد فرهنگی هم در آنها وجود داشته باشد. در حال حاضر این دو باشگاه فقط در زمینه فوتبال فعالیت می کنند و فقط دو تیم ورزشی هستند و فقط نام باشگاه را یدک میکشند.»
انتهای پیام/