راه شیری طولانیتر شد
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از Space.com، کهکشان راه شیری که محل سکونت منظومه شمسی و در نتیجه محل زندگی انسان است یکی از میلیاردها کهکشانی است که در فضای بیکران وجود دارد و در واقع نهایت تصوری است که بلندپروازترین ذهنهای فضایی توقع دارند در آن بتوان زندگی یافت یا به نقاط مختلف آن سفر کرد. آخرین نتایج از بررسی فاصلهها و وسعت این کهکشان، فضای این کهکشان چندین برابر بزرگتر از میزان اندازهگیری شده است.
در این تحقیق که توسط تلسکوپ تابش عمیق لیزر سرخ از نیمکره شمالی انجام شد، پرتوی به دورترین نقاط فرستاده شد و بازتابی که از محیطهای گازی دریافت میشد در نیمکره جنوبی دریافت و زمان میان این رفت و برگشت محاسبه شد.
تاکنون این تصور وجود داشت که راه شیری یک باریکه تنگ میان دو کهکشان دیگر است اما با این تحقیق تازه مشخص شد که راه شیری طولی معادل 25 هزار سال نوری (مسافتی که نور با سرعت 300 هزار کیلومتر در ساعت طی 25 هزار سال طی میکند) دارد.
این کشف همچنین ابعاد کهکشانهای همسایه را نیز تغییر داده است و اصولا ابعاد تازهای برای کائنات متصور است. برای درک بهتر این اعداد و کشف باید بدانیم که راه شیری در «بازوی اوریون» قرار دارد و این یکی از بازوهای متعدد خوشهای است که حاوی صدها کهکشان بسیار بزرگتر از راه شیری است.
مترجم: محمدرضا احمدینیا
انتهای پیام/