سالاری پیشنهاد داد: پرداخت بدهی پیمانکاران شهرداری از محل نقدینگی و مازاد ارزش شهروند و شهرآفتاب
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از اداره کل ارتباطات و بین الملل شورای اسلامی شهر تهران، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در سیصد و یکمین جلسه شورای شهر تهران و در ادامه بررسی طرح الزام شهرداری تهران مبنی بر ارائه لیست بدهیهای شهرداری با اشاره به بدهی 12 هزار میلیارد تومانی شهرداری تهران به بانکها اظهار کرد: در گزارشهایی که شهرداری قبل از تصویب واگذاری فروشگاه شهروند و شهرآفتاب ارائه کرده بود هیچگاه به این موضوع که به جز بانک شهر، مبلغ 7 هزار میلیارد نیز به سایر بانکها بدهی دارد، اشاره نکرده بود و نهایتا دو سرمایه بزرگ شهر تهران به بانک شهر واگذار گردید.
وی ادامه داد : از طرفی به گفته کارشناسان ارزش فروشگاه شهروند و نمایشگاه شهرآفتاب بسیار بیشتر از میزان بدهی شهرداری به بانک شهر است لذا من درخواست دارم؛ اقدامی نکنیم که شهرداری این دو سرمایه را به بانک شهر واگذار کند و با مبلغی که بعنوان مازاد دریافت میکند پروژههای جدیدی تعریف کند.
سالاری در ادامه با اشاره به بدهی شهرداری تهران به 39 هزار پیمانکار که تعداد 23000 نفر آنها مطالبات زیر یکصد میلیون تومان دارند، گفت: هم اکنون شهرداری تهران به تعداد زیادی از پیماکاران بدهکار است که علی رغم رویکرد اخیر شهرداری در پرداخت بدهی پیمانکاران که رویکرد مثبتی است هنوز تمام این بدهیها تعیین تکلیف نشده و مشکلات زیادی را برای پیمانکاران ایجاد کرده است. لذا میبایست مازاد قیمت کارشناسی نمایشگاه شهرآفتاب و شهروند در درجه اول برای تسویه بدهی پیمانکاران تخصیص داده شود و ما بقی برای پرداخت بدهی بانک ها اختصاص یابد.
سالاری اضافه کرد: ما نگرانیم که بانک شهر امکاناتی به شهرداری تهران بدهد و قراردادی را امضا کند و مازادی برای شهرداری نماند لذا با توجه به وضعیت موجود من پیشنهاد میکنم ذیل مصوبهای که ابلاغ شده است یک تبصره بیاوریم که قیمت کارشناسی نمایشگاه شهرآفتاب و شهروند به هر میزان که تعیین شد برای مازاد آن به هیچ عنوان پروژه ای تعریف نشود.
وی افزود: از آنجاییکه طرح در حال بررسی منتج به مصوبه میشود و برای اینکه برای آینده هم ریل گذاری کنیم ، میبایست سامانهای به منظور ثبت و نگهداری متمرکز حساب بدهیها ، تهاترها، دیون و مطالبات و واگذاریها در فرآیندهای عملیات مالی و ملکی ایجاد شود تا در فرآیند تصمیم سازی و تصمیم گیری از گزارشهای مدیریتی بروز برای تصویب برنامه ها و بودجه های سالانه بهره برد.
شایان ذکر است پیشنهادات مذکور پس از بحث و بررسی به ماده واحده مصوب در این زمینه اضافه شد. همچنین مقرر شد شهرداری تهران در هر صورت گزارشی را ظرف مدت یکماه در خصوص برنامههای خود برای پرداخت بدهی ها به پیمانکاران و سایر بانک ها ارائه دهد.
انتهای پیام/