دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 آبان 1395 - 11:08

قائم مقام وزیر بهداشت: تجمیع بیمه‌ها به بیمارستان‌های ملکی کارگران ارتباطی ندارد

قائم مقام وزیر بهداشت از کسانی که برای زیر بار نرفتن قانون تجمیع بیمه ها، کارگران را تحریک و از آنها استفاده ابزاری می کنند، انتقاد کرد و گفت: نمی دانم چرا مدام موضوع بیمارستان های ملکی کارگران را مطرح می کنند، در بحث تجمیع بیمه‌ها، هیچ وقت در هیچ برهه‌ای موضوع بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی مطرح نبوده و ما فقط خواستار اختصاص سهم درمان بیمه شدگان به درمان آنها هستیم.
کد خبر : 130011

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، ایرج حریرچی در برنامه تیتر امشب شب گذشته شبکه خبر اظهار کرد: مسئولان تامین اجتماعی در مصاحبه‌های اخیر خود مدام بر حق کارگران در بیمارستان‌های ملکی این سازمان اشاره می‌کنند، در حالی که اصلا هیچ‌گاه در این باره از طرف دولت، مجلس و وزارت بهداشت سخنی به میان نیامده است.
وی از معاون درمان سازمان تامین اجتماعی که در این برنامه باز روی موضوع مالک بودن کارگران در بیمارستان‌های ملکی سازمان تاکید می‌کرد، گله کرد و گفت: این کار درست نیست، و خطاب به همتی پرسید آیا تاکنون کسی در این باره سخنی گفته است؟
معاون کل وزارت بهداشت افزود: آنچه ما در پی آن هستیم این است که نُه بیست و هفتم سهم درمان بیمه شدگان در صندوقی تجمیع شود، و فقط خرج درمان آن‌ها شود و کسی درباره بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی حرفی نزده است. در حالی که حجم زیادی از مخالفت‌هایی که در مصاحبه‌ها و مخالفت‌ها با تجمیع بیمه‌ها می‌شود بر بیمارستان‌های ملکی اشاره دارد و این خلاف واقع و تحریک کارگران است.


حریرچی تاکید کرد: انجام مصاحبه مطبوعاتی در روز جمعه قبل از برگزاری جلسه کمیسیون تلفیق جای تامل دارد و یا حضور ۱۷ نفر از مسئولان سازمان تامین اجتماعی و وزارت رفاه در جلسه کمیسیون تلفیق به چه منظور صورت می‌گیرد؟ ما می‌خواهیم قانون اجرا شود و قطعا نمایندگان طرحی را تصویب می‌کنند که به نفع سلامت مردم باشد.
وی تهدید نمایندگان مجلس به تجمع کارگران را غیرکار‌شناسانه دانست و افزود: این بحث‌ها کمکی به سلامت مردم نمی‌کند.


محمد علی همتی، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز در این برنامه از افزایش هزینه‌های سازمان‌های بیمه گر پس از طرح تحول سلامت و اصلاح تعرفه‌ها انتقاد کرد و گفت: بیشترین همراهی را با اجرای طرح داشته‌ایم اما این طرح سازمان‌های بیمه گر را در مرز ورشکستگی قرار داده است.
حریرچی در پاسخ به این انتقاد گفت: قبل از اجرای طرح مردم هزینه‌های خود را از جیب می‌پرداختند و افزایش تعرفه‌ها هم مصوب شورای عالی بیمه است که وزارت بهداشت فقط در آن یک رای دارد و ۴ رای آن را خود سازمان‌های بیمه گر در اختیار دارند. بنابراین خوب نیست ما قانونی را در شورای عالی بیمه تصویب می‌کنیم و بعد زیر پا می‌گذاریم و آن را مورد انتقاد هم قرار می‌دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب