دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 فروردين 1394 - 15:55
حضور بانوی تازه مسلمان ژاپنی در جمع دانشجویان واحد زرند

فاطمه آتسوکو هوشینو از مسلمان شدنش می‌گوید + تصاویر

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی زرند در مراسمی که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن برگزار کرد، زمینه حضور فاطمه آتسوکو هوشینو در جمع دانشجویان این دانشگاه را فراهم کرد تا دانشجویان با زندگی و تفکر یک بانوی تازه مسلمان آشنا شوند.
کد خبر : 12757

به گزارش خبرنگار آنا، فاطمه آتسوکو هوشینو با تقدیر از دانشگاه آزاد اسلامی به خاطر این دعوت بیوگرافی خود را بیان کرد و گفت: من از خانواده شینتویی هستم که عمویم پس از مهاجرت به آمریکا برای ادامه تحصیل مسیحی شد. اما من از بچگی برای آشنایی با ادیان مختلف مطالعه کردم. حادثه یازده سپتامبر بر روی من تاثیر گذاشت و در ابتدا غیرطبیعی بودنش برایم مسجل شد، کم کم کنجکاو شده و به مطالعه بیشتری پرداختم، نخوردن گوشت خوک و شراب از سوی مسلمانان و خواندن نماز به سمت مکه برایم جالب بود، به همین دلیل آرام آرام به دین اسلام مشرف شدم.


وی افزود: به دلیل تلاشها و حرکات ضد اسلامی رسانه‌های غربی، دیدگاه مردم ژاپن نسبت به اسلام و مسلمانان کاملا منفی بود و در سال‌های اخیر متاسفانه حرکت گروه داعش نیز این حس را تشدید کرده است.



هوشینو با توجه به ارزش حجاب در نزد زنان مسلمان گفت: هموطنان من این مساله را نشانه مریضی و دیوانگی من می‌دانستند و معتقد بودند که شستشوی مغزی شده‌ام. از آنجا که روسری نشانه اسلام در ژاپن است و با توجه به مخالفت‌های خانواده‌ام مرارت‌های بسیار کشیدم اما اعتقاد کامل داشتم که حجاب نشانه عزت نفس یک زن است و هیچگاه خللی در اراده‌ام برای مسلمانی پدید نیامد.








فاطمه آتسوکو: من معتقدم در شرایط کنونی مدیریت جهان به دست دو گروه است صهیونیسم و جهان تشیع که سرانجام صهیونیسم هلاکت است، اما این رهبران جهان تشیع بخصوص امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای بودند که نگاه جامعه انسانی را به انسان، زندگی، راه سعادت و خوشبختی عوض کرده و مسیری تازه را برای سعادتمندی بشر معرفی کردند

فاطمه آتسوکو درباره آشنایی‌اش با ایران تصریح کرد: در مسیر مطالعه درباره دین اسلام و آشنایی با مسلمانان که از طریق اینترنت هم صورت گرفت با همسرم آشنا شدم تا اینکه وی مرا برای سفر به ایران تشویق کرد و من هم مشتاقانه پذیرفتم. به ایران که رسیدم شنیدن صدای اذان برای اولین بار حس تولدی دوباره را در من زنده کرد.


بانوی تازه مسلمان ژاپنی اظهار کرد: من معتقدم در شرایط کنونی مدیریت جهان به دست دو گروه است: صهیونیسم و جهان تشیع که سرانجام صهیونیسم هلاکت است، اما این رهبران جهان تشیع بخصوص امام خمینی (ره) و امام خامنه‌ای بودند که نگاه جامعه انسانی را به انسان، زندگی، راه سعادت و خوشبختی عوض کرده و مسیری تازه را برای سعادتمندی بشر معرفی کردند.


وی سرود جمهوری اسلامی ایران را نشانگر همه تلاش‌های عاشقانه مردان و زنان بزرگی می‌داند که برای هدایت بشریت تلاش کردند و می‌کنند.


هوشینو از دلبستگی شدید خود به امام زمان(عج) و مقام معظم رهبری گفت و افزود: آنقدر دلباخته دیدار رهبر هستم که صبر می‌کنم تا مراسم مذهبی ماه‌های رمضان و محرم فرا برسد و چهره نورانی ایشان را در حسینیه امام خمینی (ره) زیارت کنم.



وی ادامه داد: اگر همه جهان اسلام به ندای مقام معظم رهبری گوش جان بسپارند و اگر همه مسلمانان و جامعه بشری قرآن و اهل بیت (س) در زندگیشان حضور داشته باشد قطعا افراطی‌گری و‌ نژاد پرستی در افکارشان راهی نخواهد داشت و آنچه مهم است انسان و انسانیت خواهد بود.


معاون فرماندار زرند در ابتدای این مراسم که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن برگزار شد، از این اقدام فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی زرند قدردانی و به میهمان ویژه این مراسم نیز خیر مقدم گفت.


علی صادق‌زاده با توجه به سابقه تاریخی و فرهنگی زرند اظهار کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر و با توجه به سرمایه گذاری‌های خوبی که در این شهرستان انجام گرفته، نوید بخش آینده پرباری برای جوانان تحصیل کرده شهرستان را می‌دهد.


صادق‌زاده تصریح کرد: دانشگاه در همه دوره‌ها و در همه امور مهم فرهنگی اجتماعی همراه همه دستگاه های اجرایی شهرستان بوده و امیدواریم حضور استادان و دانشجویان و فرهیختگان دانشگاه با استمرار، ملموس‌تر باشد تا توسعه شهرستان شتاب بیشتری بگیرد.



معاون فرماندار زرند تاکید کرد: قطعا جامعه بدون دانشگاه جامعه‌ای بدون هدف است و شکل گیری دانشگاه آزاد اسلامی با ظهور انقلاب اسلامی در ایران جامعه را بسوی هدف‌های عالی انسانی و اسلامی رهنمون کرد تا ایران سراسر دانشگاه باشد و ایرانی برای جهانی شدن فرهنگ ایرانی اسلامی، راه خود را هموار‌تر کند.


وی گفت: زنان در ایران اسلامی بخش عمده جامعه دانشگاهی را تشکیل می‌دهند و این مهم خود نشانه پویایی و حرکت بالنده جامعه است و حضور اکثریت دختران و زنان در دانشگاه نیز نقش مادران آینده این سرزمین در تربیت نسل آینده جامعه بسیار تاثیرگذار خواهد بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب