مقانلو: از تجربیات تلخ المپیک بهترین استفاده را خواهیم کرد/ عاشورزاده و خدابخشی باید روح الماسی پیدا کنند
به گزارش خبرنگار ورزشی آنا، فدراسیون تکواندو بار دیگر به بیژن مقانلو اعتماد کرد و او را بهعنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کرد. بعد از نتایج ضعیف سه نماینده مرد تکواندو ایران در المپیک ریو بهنظر میآمد مقانلو این شانس را نداشته باشد که سرمربی تیم ملی بماند اما حالا او با حمایت فدراسیون تکواندو تلاش خواهد کرد تا نتایج المپیک را جبران کند.
مقانلو درباره برنامهها و مسابقات تیم ملی تکواندو به خبرنگار ورزشی آنا، گفت: «کار ما بسیار سخت است و باید از تجربیات گذشته نهایت استفاده را ببریم. ما باید در فینال رقابتهای گرندپریکس حضور پیدا کنیم و با توجه به اینکه فرزان عاشورزاده و مهدی خدابخشی تصمیم گرفتند در یک وزن بالاتر به مصاف حریفان خود بروند ما تصمیم گرفتیم با 5 تکواندو کار به مصاف حریفان برویم. آرمین هادیپور، بهنام اسبقی، ابوالفضل یعقوبی، مسعود حجیزواره و سجاد مردانی نفراتی هستند که نماینده ما در 5 وزن خواهند بود و امیدواریم که سربلند از این مسابقات خارج شویم. در هر صورت امتیاز نفرات اول فینال گرندپریکس 80 است که برای رنکینگ نفرات ما در هر وزن بسیار پراهمیت است.»
او ادامه داد: «بعد از فینال گرندپریکس در مسابقات جامجهانی حضور خواهیم یافت که هر کشور میتواند از دو نماینده در هر وزن سود ببرد که ما قصد داریم برای تکمیل تیم خودمان از نفرات برتر رقابتهای لیگ استفاده کنیم. رقابتهای جام جهانی در گرید 2 برگزار میشود و به نفرات اول 20 امتیاز داده میشود تا در رنکینگ جهانی هر وزن بتوانند خود را بالاتر بکشند.»
سرمربی تیم ملی تکواندو در خصوص اینکه چقدر به موفقیت در رقابتهای جامجهانی امیدوار است، بیان داشت: «ما سابقه قهرمانی در رقابتهای جامجهانی را داشتیم اما هر ساله شیوه مسابقات تغییر میکند. زمانی 24 تیم در این مسابقات حاضر میشدند و یک زمان دیگر بازیها با حضور 16 تیم برگزار میشد. سال گذشته مسابقات با حضور 5 تیم برتر دنیا برگزار شد و امسال سبک و سیاق رقابتها تغییر کرده است. قرار شده تیمها در یک تایم 5 دقیقهای با 5 نماینده مسابقه دهند و در 5 دقیقه دوم هم به همین ترتیب به گونهای که هر تکواندوکار یک دقیقه با حریف خود مبارزه میکند و سپس جای نفرات هر دو تیم عوض و نفر جدیدی جایگزین میشود. محدودیت هر تیم 6 تکواندو کار است و بستگی به سیستم مسابقات دارد که در چه اوزانی مسابقات برگزار شود.»
وی افزود: «ما با توجه به درسهای بزرگی که از رقابتهای المپیک گرفتیم تلاش خواهیم کرد تا هیچ حریفی را دستکم نگیریم و بدانیم که هر مسابقه یک فینال است. هر تیمی که بیشتر تلاش کند و ریزبینتر باشد شانس برنده شدنش بیشتر است و باید با همه حریفان بدون کوچکترین اشتباهی مبارزه کرد تا به نتیجه رسید. ما تلاش میکنیم تا خیلی متمرکزتر از گذشته عمل کنیم و به دنبال کسب بهترین نتیجه باشیم.»
مقانلو خاطرنشان کرد: «همه تلاش ما این است که وسعت دیدمان را بالاتر ببریم و مراقب حاشیههای پنهانی که ناخواسته برای تیم بهوجود میآید باشیم. برخی اتفاقات ناخودآگاه تاثیر منفی در عملکرد تکواندوکاران ما میگذارد که باید به درستی مدیریت شود. مهم هدفمند بودن و دقتنظر داشتن در تلاش و کوشش است. امیدوارم که نیت ما که موفقیت تکواندو ایران است به نتیجه برسد.»
سرمربی تیم ملی تکواندو با اشاره به حواشی خاطرنشان کرد: «ما بعد از جامجهانی 2015 حواشی را در کنار تیم دیدیم و تلاش کردیم تا ملیپوشان اسیر آن نشوند. هر رویدادی شکست و پیروزی دارد و بچههای ما نتوانستند بهخوبی عمل کنند و متحمل شکست شدند. قشنگی ورزش به تلاش ماست و ما هم میخواهیم استفاده بهینهای از تجربیات تلخی که در المپیک به دست آوردیم، ببریم. در بحث نتیجهگیری بهخصوص در تیم ملی باید هر روز مثبتتر از روز قبل باشیم و تلاش کنیم تا موفقیتهای ما بیشتر شود.»
مقانلو درباره علت حضور عاشورزاده و خدابخشی در یک وزن و اینکه آنها چگونه شکست المپیک خود را فراموش میکنند، تصریح کرد: «خود بچهها به این نتیجه رسیدند که میتوانند در وزن بالاتر موفقتر باشند و با مشورتی که با هم داشتیم تصمیم خود را عملی کردند. ما برای آنکه تمامی ملیپوشانمان روح الماسی داشته باشند و با باخت شکسته نشوند خواهان این هستیم که از اساتید روانشناس به نحو احسن و از همین حالا استفاده کنیم. نباید در آستانه مسابقات تیم ملی صاحب روانشناس شود چون وقت پیدا نمیکند که شناخت کافی از روحیات بچههای تیم ملی پیدا کند. روانشناس ورزشی امروز میتواند فرزان عاشورزاده و مهدی خدابخشی را به تیم ملی برگرداند.»
انتهای پیام/