فضای مجازی در خدمت توسعه مدیریت منابع انسانی
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ستاد خبری گردهمایی روندهای جهانی منابع انسانی، این گردهمایی که از مهمترین رخدادهای بینالمللی مدیریت به شمار میرود، با سخنرانی مدیران شرکتهایی همچون اریکسون و گازپروم برگزار شد.
«راههاى نوین کار کردن» موضوع سخنرانی «راب ویرسما»، مدیر آموزش و توسعه گازپروم اینترنشنال، بود. او در سخنرانی خود با اشاره به اهمیت بهروزرسانی اطلاعات در شرکتها گفت: «محیط و نسلهای اطلاعاتی شرکتها پس از مدتی تغییر میکند و به همین دلیل اطلاعات 10سال قبل در حوزه نفت و گاز، امروز به اطلاعاتی عمومی تبدیل شده است».
وی با اشاره به چالشهای جهانی در حوزه منابع انسانی و پنج محدودیت موجود در این حوزه ادامه داد: «رهبری مجازی، برونسپاری، ایجاد انگیزش کاری، بهروزرسانی اطلاعات در حوزه کاری و اقتصاد دانشمحور از جمله مشکلاتی است که منابع انسانی در حوزه بینالملل با آنها درگیر هستند».
او تاکید کرد: «برونسپاری فعالیتها در شرکتها به یک امر عمومی تبدیل شده است و اقتصاد دانش محور و اطلاعات به روز، مفاهیم کسب و کار را در دنیا تغییر دادهاند. مدیریت منابع انسانی با تیمهای مجازی و افرادی که با هم کار میکنند تغییرات محسوسی داشته است. امروزه تفکرات را به اشتراک میگذارند و از مسیر فضای مجازی میتوان یک مهندس خوب داشت که از نزدیک با ما کار نمیکند اما ساعتها مشغول به کار است».
وی درباره محدودیتهای تیمهای مجازی، به پیچیدگی، نامرئی بودن و ایجاد ارتباطات غیر اثربخش اشاره و گفت: «باید فهم مشترکی در تیم مجازی وجود داشته باشد تا درک مفاهیم، با بازخورد مناسب همراه و همکاریهای مشترک افزایش یابد».
در ادامه این گردهمایی، آسیه حاتمی، مدیرعامل ایرانتلنت، در سخنرانی خود با موضوع «شرکتهای رویایی کارمندان» با اشاره به مفهوم مهم Employer Branding گفت: «این مفهوم، موضوع بسیار مهمی است که در ذهن بسیاری از مدیران شرکتها و سازمانها کشورهای در حال توسعه مغفول مانده است ولی امروزه به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته است».
او تاکید کرد: «شفافسازی و به اشتراک گذاشتن تجربه واقعی کارمندان از فعالیت در یک شرکت، از زوایای مختلف (ارزشهای شرکت، مدیران، فرصتهای یادگیری و توسعه) در مسیر برندینگ یک شرکت میتواند آن مجموعه را به شرکتی مورد علاقه متخصصان تبدیل کند».
وی در ادامه گفت: «طبق آخرین نتیجه تحقیق انجام شده در ایران، بیش از 30 درصد جامعه آماری تحقیق علاقهمندند که شرکت مورد علاقهشان فرصتهای یادگیری بیشتری را در اختیار آنها قرار دهد و تنها سه درصد افراد شرکت مورد علاقه خود را بر اساس حقوق دریافتی بیشتر انتخاب می کنند».
بر اساس این گزارش، «چگونه مباحث مدیریت استعداد و توسعه رهبرى را ارتقا بخشیم؟» و برپایی کارگاه تعاملی با موضوع «حالا که از استعداد برخوردار هستید، چه استفادهاى از آن مىکنید؟» از موضوعهای اصلی روز اول گردهمایی روندهای جهانی منابع انسانی بود. گفتنی است، گردهمایی روندهای جهانی منابع انسانی روزهای 27 و 28 مهرماه در سالن همایشهای بینالمللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار میشود.
انتهای پیام/